Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Оголошується конкурс на семестрове навчання у Поморській академії (РП)

23.03.2023

Шановні студенти,

Традиційно, у рамках двосторонньої угоди між Національним університетом «Острозька академія» та Поморською Академією у Слупську (Республіка Польща), оголошується конкурс на семестрове навчання у Поморській академії протягом 01.04.2023 - 30.06.2023 р.

Перед поданням документів, просимо перевірити, чи є Ваша спеціальність у Поморській академії, оскільки Ви маєте подавати заявки на навчання на подібній програмі у ПА.

Умови:

  • навчання в рамках програми семестрового обміну є безкоштовним;
  • вартість проживання у гуртожитку становить 100 злотих на місяць;
  • вартість виготовлення студентського квитка становить 22 злотих;
  • харчування, страхування, транспортні та особисті витрати і т.д. студенти забезпечують самостійно.

Для участі у конкурсі на навчання в Поморській академії просимо до 27 березня 2023 р. надіслати та/або принести до відділу міжнародних зв'язків такі документи:

  • скан закордонного паспорта;
  • скан довідки з деканату про те, що Ви студент(ка) із зазначенням середньої оцінки за англійську та польську мову (якщо вивчали);
  • скан довільно оформленої згоди деканату на Ваше навчання у РП у зазначений термін;
  • мотиваційний лист.

Скановані версії документів слід надіслати нам на електронну адресу dir@oa.edu.ua.

!!! Неповний або несвоєчасно поданий пакет документів не розглядатиметься і автоматично означатиме недопущення до участі у конкурсі.

Також, оскільки згідно діючого законодавства України, виїзд за кордон чоловіків у віці від 18 до 60 років заборонено, рекомендуємо подавати заявки лише дівчатам або хлопцям, яким дозволено виїзд за кордон згідно норм законодавства.