Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії відбудеться олімпіада «Юні знавці Біблії»

22.12.2023

На базі науково-дослідної лабораторії християнської етики, психології та педагогіки Національного університету «Острозька академія» упродовж 22, 23, 24 березня та 21 квітня 2024 року проведуть XVІ Всеукраїнську олімпіаду «Юні знавці Біблії-2024» в онлайн-форматі. Тема – «Лідерство у світлі Біблії». «Він і поставив одних апостолами, інших пророками, ще інших благовісниками, а тих – пастирями та вчителями, щоби приготувати святих для справи служіння, для збудування Христового тіла» (Послання до ефесян 4:11-12). «Найбільший з вас нехай буде вам слугою» (Матвія 23:11)

До участі в олімпіаді запрошуємо дітей дошкільного віку, учнів 1-11 класів закладів загальної середньої освіти, учнів професійно-технічних училищ і студентів закладів вищої освіти України та з-за кордону (українці, що вимушено проживають за кордоном у зв’язку із війною, та іноземці), переможців відповідних шкільних і регіональних предметних олімпіад, які вивчають предмети духовно-морального спрямування: «Основи християнської етики», «Духовні і моральні основи людини і суспільства», «Християнська етика в українській культурі», «Етика: духовні засади», «Етика», «Людина і світ», «Людина і суспільство», «Релігієзнавство», інші предмети духовно-морального спрямування, а також усіх, хто цікавиться питаннями духовності й моралі.

Мета олімпіади – сприяти духовно-моральному вихованню дітей і молоді нашої держави на біблійних цінностях.

Олімпіада «Юні знавці Біблії-2024» буде проводитися в таких етапах:

  • І. 22 березня 2024 р. (п’ятниця): виконання письмового (усного) тесту на знання Святого Письма. У цьому етапі Олімпіади беруть участь переможці відповідних шкільних та регіональних предметних олімпіад та всі охочі, хто до 01 березня 2024 р. заповнить реєстраційну форму.
  • ІІ. 23-24 березня 2024 р. (субота-неділя): представлення (презентація) усного домашнього завдання.
  • ІІІ. 21 квітня 2024 р. (неділя): підведення підсумків та закриття XVІ Всеукраїнської олімпіади «Юні знавці Біблії».

Для участі в Олімпіаді необхідно до 01 березня 2024 року заповнити форму реєстрації за покликанням: https://forms.gle/5zrm5kaCssYAcvwi9 

Адреса для листування: науково-дослідна лабораторія християнської етики, психології та педагогіки Національного університету «Острозька академія», вул. Семінарська, 2, м. Острог, Рівненська область, 35 800

Мова спілкування: українська, англійська.

Оргкомітет:

  • christian.lab@oa.edu.ua
    067 104 5737
    Власова Світлана Борисівна, старший науковий співробітник науково-дослідної лабораторії християнської етики, психології та педагогіки Національного університету «Острозька академія»

 

Інформаційний лист