Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Студентка Острозької академії здобула перемогу в міжнародному конкурсі мистецтв

16.10.2023

Студентка 4-го курсу Навчально-наукового інституту права ім. І. Малиновського НаУОА Тетяна Поліщук стала лауреаткою першої премії міжнародного конкурсу мистецтв «Лови момент».

"Лови момент" - міжнародний багатожанровий конкурс, що об'єднує талановитих людей з усього світу. Організатори - ГО "Динаміка успіху" та ГО "Українська формула добра". 

Цей конкурс розділено на кілька категорій за віком учасників, що робить його більш доступним і спрямованим на розвиток мистецтва у всіх вікових групах.

Тетяна Поліщук здобула перемогу, виконавши пісню «Любов і літо» на слова української поетеси Ліни Костенко.

«Відверто кажучи, завжди прагну виражати свої почуття й думки через музику, і ця перемога лише підтверджує важливість цього шляху. Радію, що моя наполеглива праця, мої почуття й думки, вкладені в музику, отримали визнання. Ця перемога надихає мене ще більше розвиватися й виражати себе через свою творчість, відкриває переді мною нові горизонти. Я твердо переконана, що це лише перший крок у напрямі великих досягнень, нових композицій і музичних відкриттів",

ділиться враженнями Тетяна Поліщук.