Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Співпраця Острозької академії та Оженинського ліцею №2 продовжується

14.02.2023

У межах співпраці між Національним університетом «Острозька академія» і Оженинським ліцеєм №2 Острозької міської ради Рівненської області 14 лютого відбувся тренінг для учнів 10 клас ліцею. Через повітряну тривогу тренінг проводився в укриттях закладу.

Спікерка – Єлизавета Тимощук, старша викладачка кафедри психології та педагогіки, провідна фахівчиня інформаційно-рекламного відділу НаУОА, психологиня-практикиня.

Під час заняття учні оцінили взаємини з найближчим оточенням, намалювали картину світу, відносини із сім‘єю, способи сепарації; дізнались, якими ресурсами володіють і чим можуть ділитися з оточенням.

«Підлітковий вік є важливим у формуванні особистості. Також він є визначальним для обрання майбутньої професії. Сьогоднішня зустріч із здобувачами Оженинського ліцею №2 дозволила учасникам краще зрозуміти власні психологічні особливості й познайомила з професією психолога. Під час зустрічі учасники мали можливість пройти проєктивну методику й інтерпретувати її. Щиро дякую адміністрації закладу за ініціативу й можливість співпрацювати!»,

зазначила Єлизавета Тимощук.

Психологиня Оженинського ліцею №2 Світлана Киричук зауважила:

«Пані Єлизавета – вміла й талановита фахівчиня. Вона дуже швидко знайшла спільну мову з учнями, а відтак і зацікавила їх. Формат роботи був легким, проте пізнавальним. Дітям надзвичайно сподобалась робота в групі. Щиро дякуємо за співпрацю!»

Юлія Харчук, помічниця ректора з освітнього менеджменту, відповідальна секретарка Приймальної комісії НаУОА підсумувала:

«Співпраця з Оженинським ліцеєм №2 набирає обертів. Щиро дякуємо адміністрації закладу за співпрацю. Здобувачі ліцею креативні, творчі, мотивовані до розвитку й отримання нових знань і навиків. Приємно працювати з молоддю, яка усвідомлює важливість своєї участі в наближенні перемоги, на освітньому фронті зокрема».

 

Читайте також: