Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Доцентка Анна Гільман розповіла про промоцію громадського здоров’я в умовах війни за допомогою методів першої психологічної допомоги

11.04.2023

11 квітня кандидатка психологічних наук, доцентка кафедри громадського здоров’я та фізичного виховання НаУОА Анна Гільман взяла участь у засіданні обласного методичного об’єднання психологів та викладачів психології закладів фахової передвищої освіти Рівненської області. Тема заходу – «Особливості діяльності психологічної служби при підготовці випускників медичного коледжу в умовах сьогодення».

У межах семінару пані Анна виступила з доповіддю на тему «Промоція громадського здоров’я в умовах війни за допомогою методів першої психологічної допомоги».

Під час засідання Анна Гільман розповіла про особливості й переваги навчання на ОП «Громадське здоров'я» в Національному університеті «Острозька академія». Також вона запросила випускників ВП «Рокитнівського фахового медичного коледжу» комунального закладу вищої освіти «Рівненська медична академія» до здобуття цієї спеціальності в НаУОА.

«Участь у засіданні – це хороша можливість для обміну досвідом. Ми змогли обговорити актуальні питання щодо підготовки випускників медичного коледжу в сучасних умовах, перспектив їхнього професійного розвитку. Також практично розглянули різні стратегії й підходи щодо психологічної підтримки військовослужбовців та осіб, постраждалих під час війни в Україні. Дякую завідувачці методичним кабінетом ВП «Рокитнівський фаховий медичний коледж» Ірині Кулакевич за можливість долучитися до такого заходу»,

підсумувала Анна Гільман.