Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Бізнес-школа НаУОА у Здовбицькому ліцеї

11.10.2023

10 жовтня кафедра фінансів, обліку і аудиту продовжила роботу Бізнес-школи НаУОА у цьому навчальному році. Перші тренінги щодо створення бізнес-ідеї та їх презентації провели у двох 11-х класах Здовбицького ліцею Здовбицької сільської ради Рівненської області.

Команда тренерів-здобувачів 3-го курсу спеціальності 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок Діана Барнаткевич, Марія Рись та Марія Матеуш разом із завідувачкою кафедри, докторкою економічних наук Ольгою Дем’янчук провели стислі тренінги на тематику «Моє успішне майбутнє залежить від мене», «Підприємництво у моєму житті та гнучкість прийняття управлінських рішень» та «Як реалізувати бізнес-ідею».

Учасники мали змогу працювати в командах, практична частина тренінгів була активною. Усі учні 11-х класів із зацікавленістю працювали над своєю ідеєю, назвою свого бізнесу, його продуктом, формулювали місію й визначали споживача, який готовий голосувати грошима за товар або послугу. 

«Команди презентували круті й креативні ідеї: від створення Sweet home з виготовлення печива у виглядів будиночків до створення Молодіжного центру в територіальній громаді, який буде реалізовувати інвестиційні й соціальні проєкти і сприяти розвитку громади. Ми працювали з чудовими, свідомими й відповідальними молодими людьми»,

зазначила завідувачка кафедри, докторка економічних наук Ольга Дем’янчук.

«Надзвичайно сподобалася робота з учнями відвіданого нами закладу. Вони відкриті, щирі й по-справжньому креативні, тому було цікаво працювати з ними. Також це виявилося чудовим досвідом, який залишив лише приємні враження»,

поділилася студентка 3-го курсу Марія Рись.