Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії відбулася організаційна зустріч викладачів і слухачів підготовчих курсів

10.02.2023

9 лютого в Національному університеті «Острозька академія» відбулася організаційна зустріч викладачів і слухачів підготовчих курсів до вступу до НаУОА у ІІ семестрі 2022-2023 навчального року.

Цьогоріч учасниками курсів є 26 слухачів, з 11 областей України: Закарпатської, Чернівецької, Хмельницької, Житомирської, Рівненської, Черкаської, Запорізької, Херсонської, Львівської, Волинської та Дніпропетровської. Підготовка слухачів до вступу здійснюється з чотирьох предметів на вибір: української мови та літератури, математики, історії України та іноземної мови.

«Підготовчі курси до вступу до НаУОА унікальні індивідуальним підходом викладачів до кожного слухача. Щиро дякую дорогим колегам: Софії Андріївні Лозюк, Наталії Володимирівні Матвійчук, Катерині Валентинівні Єсіповій, Марії Петрівні Ківачук та Іванні Анатоліївні Лукашук за співпрацю, за те, що передаючи знання, ви є найкращими наставниками під час підготовки до вступних випробувань. Гнучкий графік занять, ближче знайомство з університетом дають можливість сьогоднішнім учням 10-11 класів здобути неоціненний досвід студентського навчання і стати ще на один крок ближче до реалізації успішного вступу на омріяну освітню програму. Після успішного завершення курсів слухачі отримують сертифікат, який надає їм можливість першочергового зарахування до НаУОА за кошти фізичних та/або юридичних осіб за умови якісного виконання Правил прийому на навчання для здобуття вищої освіти в Національному університеті «Острозька академія»,

зазначає Юлія Харчук, помічниця ректора з освітнього менеджменту, керівниця підготовчих курсів до вступу до НаУОА.

Керівниця Консультаційного центру для абітурієнтів, керівниця профорієнтаційного корпусу НаУОА Софія Лозюк зауважила:

«Підготовчі курси з кожним семестром стають більш актуальними для вступників, адже щопівроку кількість старшокласників, які бажають якісно готуватися до НМТ і вступу до університету, зростає. Варто зазначити, що нашою єдиною рекламою є випускники курсів, які гарно складають іспити і вступають на омріяні освітні програми. І це не може не тішити, адже саме така молодь творить нашу державу, а ми – підтримуємо таких особистостей».

Здобувачка освіти Виноградівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 Марія-Христина Бочкор підсумувала:

«Спасибі за інформативно проведений час. Із нетерпінням чекатиму наступних зустрічей».

Острозька академія – університет реалізації мрій.

Зробимо Вашу мрію про успішний вступ 2023 реальністю!

 

Стежте за нами: