Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Можливість навчання у Чеській Республіці

07.02.2023

Шановні студенти!

Відділ міжнародних зв’язків НаУОА інформує про унікальну можливість семестрового навчання (вересень 2023 р. - січень 2024 р.) на філософському факультеті партнерського Університету Градец Кралове (Чеська Республіка). Зимовий семестр 2023/2024 розпочинається з другої половини вересня і триває до кінця січня 2024 року. Стипендії не передбачається, гарантується лише безкоштовне навчання.

До участі у програмі семестрового навчання запрошуються студенти НаУОА, які навчаються на бакалаврських і магістерських програмах та відповідають таким критеріям:

  • Рівень володіння англійською мовою не нижче B1 (довести сертифікатом про складання міжнародного тесту або довідкою з деканату/від викладача англійської мови);
  • Відсутність академічної заборгованості, середній бал успішності за попередній семестр не нижче 83 б.;
  • Надання відповідного пакету документів (деталі за покликанням «Конкурсні оголошення для студентів НУОА»);
  • Підготовка есе обсягом 2-3 сторінки з детальним обгрунтування, чому саме Ви маєте взяти участь у програмі семестрового навчання, і яким чином завдяки цій можливості Ви зможете реалізувати свій потенціал у НаУОА після вашого повернення.

Університет Градець-Кралове прийматиме на навчання лише студентів таких та близьких до них напрямків/спеціальностей: археологія, історія, документознавство та архівна справа, філософія, політологія.

КІНЦЕВИЙ ТЕРМІН подачі документів у відділ міжнародних зв'язків – 21 лютого 2023 року.

Документи можна надіслати у Відділ міжнародних зв'язків на електронну адресу dir@oa.ed.ua
Неповний або несвоєчасно поданий пакет документів не розглядатиметься і автоматично означатиме недопущення до участі у конкурсі.

Важливо! Повноцінна реалізація мобільності студентів буде залежати від безпекової ситуації у країні, специфіки перетину кордону відповідно до чинного законодавства України та епідеміологічної ситуації у відповідний період.