Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Привітання з початком нового навчального року!

04.09.2023

Вельмишановні викладачі та співробітники, дорогі спудеї!

Прийміть найщиріші вітання з початком нового навчального року!

Із особливим пієтетом звертаємося до наших першокурсників, які для здобуття вищої освіти обрали саме Національний університет «Острозька академія» – колиску української історії, культури та духовності. На вас чекає низка цікавих подій – інтелектуальних імпрез та культурно-масових акцій. Упевнені, що наш університет стане для вас другим затишним домом, у якому вам завжди допомагатимуть ваші викладачі-наставники, де ви знайдете справжніх друзів, однодумців, а можливо – і своє кохання.

Національний університет «Острозька академія» – це блискучий старт для підкорення вершин, розкриття своїх талантів і формування в собі тих професійних компетентностей, які відповідають викликам часу. Перемоги наших студентів у численних наукових всеукраїнських і міжнародних конкурсах й олімпіадах, успішне працевлаштування випускників – яскраве свідчення цього.

У сучасному динамічному світі важливо знайти себе й не загубитися у вирі інформації, технологій і глобалізаційних процесів. Тому упродовж навчання ви завжди можете розраховувати на нашу підтримку.

Із користю проводьте своє дозвілля, не забуваючи про здоровий спосіб життя, духовні й моральні цінності. На вас покладено величезну відповідальність – завжди з гідністю нести звання спудея Острозької академії і не зрадити честі своєї альма-матер.

Своє привітання хочеться закінчити уривком поезії високошанованої Ліни Костенко:

«Вже почалось, мабуть, майбутнє.
Оце, либонь, вже почалось…
Не забувайте незабутнє,
воно вже інеєм взялось!

І не знецінюйте коштовне,
не загубіться у юрбі.
Не проміняйте неповторне
на сто ерзаців у собі!»

Щиро бажаємо, щоб новий навчальний рік був сповнений успіхів і наших спільних перемог. Міцного Вам здоров’я, щастя, любові, впевненості у своїх силах і Божого благословення!