Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Виїзна Зимова бізнес-школа НаУОА в Рівненському коледжі економіки та бізнесу

03.02.2023

2 лютого в Рівненському коледжі економіки та бізнесу відбулася виїзна Зимова бізнес-школа Національного університету «Острозька академія». Її часниками були близько 70 студентів.

Представниками Бізнес-школа від Острозької академії стали: професорка, докторка економічних наук, завідувачка кафедри фінансів, обліку і аудиту Ольга Дем’янчук; помічниця ректора з освітнього менеджменту, доцентка, кандидатка економічних наук Юлія Харчук; а також студентка групи ФК-31 спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування Ірина Меснікович.

«Циклова комісія обліково-економічних дисциплін, підприємництва та торгівлі РФЕКБ рада співпраці з економічним факультетом Національного університету «Острозька академія». Особлива подяка за проведений цікавий і креативний захід Зимової бізнес-школи на базі РФКЕБ під кураторством проф. Дем’янчук О.І., а також доц. Харчук Ю.Ю. Ваші знання й поради молоді коледжу – це шлях до активізації навчально-пізнавальної діяльності, формування облікової грамотності у веденні бізнесу і знайомство з новими перспективами навчання в Острозькій академії»,

зазначила С. М. Камінська, викладачка, голова циклової комісії обліково-економічних дисциплін, підприємництва та торгівлі».

Професорка, докторка економічних наук, завідувачка кафедри фінансів, обліку і аудиту Ольга Дем’янчук зауважила: під час роботи Бізнес-школи студенти отримали непросте завдання – створити бізнес-ідею командою, що зобов‘язало їх комунікувати між собою, креативити, приймати гнучкі рішення, що є завжди важливим у підприємницькій діяльності:

«Працюючи з молодими людьми, які зацікавлені у створенні власного підприємницького бізнесу, готові до змін, розумієш, що недаремно ділишся знаннями щодо створення бізнес-моделі, визначення місії та візії, їх реалізації. Саме в руках такої молоді розвиток і розквіт нашої незламної, незалежної України».

Враженнями поділилися і студенти коледжу:

«Захід, що проходив у коледжі, нам дуже сподобався. Він розвиває комунікативні здібності, взаємозв'язок групи, а також дає можливість кожному проявити креатив і додавати свої неординарні ідеї до проєкту»,

зазначила студентка ОП-11 (ІІ курс) Софія Гоч.

«Рада, що мала змогу стати учасницею Бізнес-школи. Захід був дуже різносторонній, спілкування з викладачами такого рівня викликало захоплення, завдання створити бізнес ідею в команді зблизило і згуртувало студентів, а презентаційні матеріали були цікаві й пізнавальні. Дякую представникам Острозької академії за такий чудовий досвід»,

додала студентка групи ОП-9,12 (ІІІ курс) Валерія Нагорна.

«Кожна з команд, зокрема й наша група ФБС-11, розробила і представила свою бізнес-ідею. Ми почули надзвичайно багато пізнавальної інформації, яка допомогла розширити свій кругозір в економічній тематиці. Студентам було цікаво і всі активно долучилися до обговорення проблем в Україні, пов‘язаних із підприємництвом і роботою на ринку послуг. Будемо з нетерпінням чекати зустрічі знову!»,

наголосили студенти групи ФБС-11.

Помічниця ректора з освітнього менеджменту, доцентка, кандидатка економічних наук Юлія Харчук підсумувала:

«Співпраця з талановитою та креативною молоддю завжди надихає! Студенти Рівненського коледжу економіки та бізнесу саме такі. Дякуємо адміністрації закладу за можливість спільного розкриття потенціалу здобувачів, які формуються як особистості й професіонали в умовах війни. Разом наближаємо перемогу на освітньому фронті. Чекаємо студентів з презентаціями своїх бізнес-ідей на Весняній очній бізнес-школі НаУОА 28 квітня 2023 року».

Для участі у Весняній бізнес-школі в Острозькій академії реєструйтеся за покликанням: https://forms.gle/hCiSV6RMVaGcxtYt7 

Детальніше про освітні програми на сайті для вступників Абітурієнт ОА:

 

Читайте також: