Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Запрошуємо на підготовчі курси до вступу до Острозької академії

30.12.2022

Упродовж вересня-грудня 2022 року цілеспрямовані й креативні здобувачі освіти 9-11 класів закладів загальної середньої освіти Хмельницької, Запорізької, Закарпатської, Чернівецької, Харківської, Житомирської, Рівненської областей проходили підготовчі курси до ЗНО/НМТ і вступу до Національного університету «Острозька академія».

15 слухачів успішно пройшли програми курсів у повному обсязі, за що отримали під ялинку сертифікати й сувеніри від Острозької академії.

Керівниця підготовчих курсів, помічниця ректора з освітнього менеджменту, відповідальна секретарка приймальної комісії Юлія Харчук зазначила:

«Острозька академія – це традиція, що творить майбутнє! Основне наше завдання під час роботи із слухачами підготовчих курсів – допомогти підготуватися до вступу 2023, повірити у здійснення своєї мрії, обрати освітню програму відповідно до поклику душі, надихнути молодь до здобуття якісної вищої освіти європейського рівня в НаУОА! Дякую колегам за співпрацю, слухачам за старанність і креатив. Запрошуємо нових слухачів долучатися до підготовчих курсів у ІІ семестрі 2022-2023 навчального року. Успішне майбутнє нашої незалежної й незламної України залежить від усіх нас. Разом наближаємо перемогу на освітньому фронті!».

Керівниця Консультаційного центру для абітурієнтів, керівниця профорієнтаційного корпусу НаУОА Софія Лозюк зауважила:

«Рада, що попри війну здобувачі освіти мають змогу й бажання готуватися до НМТ. Нині завершено перший семестр навчання на курсах підготовки до вступу до НаУОА, слухачі отримали свої сертифікати, а ми чекаємо їх під час Вступної кампанії – 2023. З радістю запрошую здобувачів освіти долучатися до курсів на наступний семестр».

Здобувачка освіти Нетішинського ліцею №1 Олександра Ящук поділилася враженнями:

«Дякую викладачам за приділений час і знання. Інформація була пізнавальною. Сподіваюся на гарний результат НМТ».

Здобувачка освіти Рівненського медичного коледжу Тетяна Гороховська зазначила:

«Курси дуже інформативні, все коротко й зрозуміло. Покращила свої знання, дякую за навчання».

Здобувачка освіти Житомирського обласного спортивного ліцею Богдана Стрелюк додала:

«Курси підготовки пройшли для мене як одна мить. Софія Андріївна викладала українську мову, постійно намагалася пояснити тему простими й зрозумілими словами, звертала увагу на найбільш необхідні моменти. Із Катериною Валентинівною вивчали англійську мову, якою спілкувалися з першого ж заняття для кращого засвоєння. Ці знання неодмінно допоможуть успішно скласти іспит і в подальшому навчатися в університеті. Дякую викладачам за сумлінну працю й знання!».

Здобувач освіти Старокостянтинівського НВК «Спеціалізована школа І ступеня, гімназія» ім. Героя України С. М. Бондарчука Андрій Ковальський зазначив:

«Мені подобаються курси в Острозькій Академії, бо ми вчимо й повторюємо предмети. Також чудові викладачі, які цікаво й відповідно до нової системи читають предмети, щоб заохотити нас до навчання. Отже, сумувати немає коли».

Здобувачка освіти Виноградівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 Марія-Христина Бочкор підсумувала:

«Викладачі доступно й зрозуміло подають інформацію. Завжди є можливість повторного пояснення. Тут викладачі є наче містком між нашими вміннями й іспитом. Дружня атмосфера й нові знайомства тільки покращують враження. Дуже вдячна за можливість удосконалити свої знання».

Бажаєте долучитися до слухачів підготовчих курсів до ЗНО/НМТ і вступу до Національного університету «Острозька академія» впродовж лютого-травня 2023 року?

Реєструйтеся за покликанням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfQOoVIODOAEpULOtEunmy1olaFlWXdgdBGIG4cpkIp62NTCA/viewform

 

Острозька академія – університет реалізації мрій.

Зробимо Вашу мрію про успішний вступ 2023 реальністю!

 

Стежте за нами: