Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Професорка Острозької академії Галина Гандзілевська провела семінари в Жилінському університеті

28.04.2022

Докторка психологічних наук, професорка кафедри психології та педагогіки НаУОА, гарантка освітньої програми «Початкова освіта з поглибленим вивченням англійської мови» Галина Гандзілевська проходить стажування в Жилінському університеті у Словаччині.

У рамках стажування пані Галина провела просвітницькі та інтерактивні семінари для студентів гуманітарного факультету, зокрема розповіла про унікальність освітнього процесу в Острозькій академії, психодраму як метод психотерапії й інноваційний метод навчання та актуальність застосування резилієнс підходу в освіті. Під час лекцій вона наголосила й на особливостях навчання на спеціальності 013 Початкова освіта в Острозькій академії.

Асистенткою на семінарах пані Галини була її дочка Маргарита. Разом вони відвідали Бізнес Академію св. Томаша Аквінського в Жиліні за сприяння докторки PhD, завідувачки кафедри англійської мови та літератури Жилінського університету Еви Лелякової. Зокрема Галина Гандзілевська розповіла про Острозьку академію, а Маргарита – про специфіку навчання в середній школі Україні.

До слова, Галина Гандзілевська надає психологічні консультації для українських студентів у Жилінському університеті. Також вона займається волонтерською діяльністю в Українському домі Жиліна, де проводить групи психологічної підтримки з використанням методу психодрами та консультації українських дітей і дорослих.

 

Читайте також: