Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Студент Острозької академії став призером у всеукраїнському конкурсі есе про відбудову України

27.07.2022

Студент Навчально-наукового інституту міжнародних відносин та національної безпеки Національного університету «Острозька академія», донеччанин Леонід Ленко став призером у всеукраїнському конкурсі есе про відбудову України. Робота Леоніда була визнана однією з кращих серед 63 текстів, надісланих учасниками.

Конкурс есе та аналітичних статей «Відбудова країни: виклики, можливості та завдання» проводила громадська організація «Стратегічна візія». Його метою було висвітлити головні, на думку молодих фахівців, напрямки та шляхи відбудови України після війни у різних галузях: від економіки до ментального здоров’я.

Запрошення долучитися до конкурсу отримали близько 100 провідних університетів України. Серед 63 учасників організатори обрали 6 робіт, у яких молоді інтелектуали запропонували найґрунтовніші ідеї щодо відбудови. Крім того, ще 4 роботи відзначили партнери конкурсу міжнародний холдинг TECHIIA, екотехнологічна компанія «Гранік» та видання «Гетьман». 

Роботи учасників можна переглянути за покликанням: https://konkurs.sv.org.ua 

«Українська молодь і зокрема студентство, які сьогодні залучені до захисту країни, волонтерства, інформаційного та економічного «фронтів», мають брати участь і у визначенні того, якою буде післявоєнна відбудова та загалом майбутня розбудова України. Цей конкурс буде лише початком великої роботи – учасників цього конкурсу та майбутніх наших проектів ми плануємо долучати до системної діяльності з відбудови країни: як експертів, координаторів і практиків»,

зазначає голова ГО «Стратегічна візія» Максим Савченко.

Щиро вітаємо Леоніда Ленка й бажаємо подальших досягнень у відбудові України після перемоги над ворогом!