Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Чому військовослужбовці обирають навчання в Острозькій академії?

27.06.2022

Уже кілька років поспіль військовослужбовці обирають навчання в Острозькій академії – першому закладі вищої освіти на теренах Східної Європи. Серед здобувачів освіти та випускників першого (бакалаврського), другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти є учасники бойових дій, представники Збройних Сил України, зокрема оперативних командувань «Захід», «Північ», «Схід» та «Південь». У Національному університеті «Острозька академія» якісну вищу освіту здобули 8 генералів. Пишаємося, що випускником освітньої програми «Міжнародні відносини» є Головнокомандувач Збройних Сил України Залужний Валерій Федорович.

Майор, офіцер групи міжнародного військового співробітництва управління ОК «Захід» Сергій Каралаш розповідає:

«Острозьку академію мені порекомендували колеги, охарактеризувавши її як навчальний заклад нової генерації з абсолютно прозорим і зрозумілим механізмом здобуття вищої освіти, з використанням усіх новітніх методик педагогіки. Я можу підписатися під кожним сказаним словом. Тим паче, здобуття вищої освіти за спеціальністю 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» для мене було необхідністю, оскільки моя військова кар‘єра пов‘язана з міжнародними відносинами».

В основі співпраці Національного університету «Острозька академія» і військовослужбовців – психологічна підтримка, національно-патріотичне і військово-патріотичне виховання молоді, а також проходження виробничої практики студентами й аспірантами Національного університету «Острозька академія». 

Помічниця ректора з освітнього менеджменту Юлія Харчук зазначає, що Острозька академія підтримує учасників бойових дій і членів їхніх сімей у здобутті якісної вищої освіти за програмами бакалаврського, магістерського й аспірантського рівнів.

«Кожному військовослужбовцю ми надаємо вичерпну інформацію щодо вступу й навчання, обираємо оптимальну освітню програму відповідно до попередньо здобутої освіти, здібностей і побажань подальшого розвитку й вдосконалення. Острозька академія, як університет реалізації мрій, допомагає здійснювати в майбутньому найсміливіші задуми та ідеї своїх здобувачів вищої освіти і випускників, надаючи ґрунтовні знання й професійні навички. Ми пишаємося усіма військовослужбовцями, які мужньо захищають незалежність України та, наближаючи перемогу, прагнуть здобувати якісну вищу освіту і зростати професійно»

Острозька академія створює всі можливі комфортні умови для якісного навчання військовослужбовців. Здобувачі можуть підвищувати кваліфікацію у «Лабораторії досліджень гібридних загроз національній безпеці» проєкту «Академічна протидія гібридним загрозам (WARN)». Загальною метою діяльності Науково-дослідної лабораторії «Лабораторія досліджень гібридних загроз національній безпеці» є підготовка матеріалів аналітичного характеру, присвячених актуальним подіям і гібридним загрозам національній безпеці України та інших держав.

Про умови вступу для учасників бойових дій можна прочитати за покликанням: https://www.oa.edu.ua/ua/info/news/2021/05-07-01

Національний університет «Острозька академія» – якісна вища освіта крізь досвід століть!

 

Консультація щодо вступу:

  • (096) 170 25 00 – помічник ректора з освітнього менеджменту Харчук Юлія Юріївна, julia.kharchuk@oa.edu.ua

 

Читайте також: