Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Волонтерський фронт: про гуманітарну допомогу внутрішньо переміщеним особам

26.05.2022

26 травня Національний університет «Острозька академія» організував передачу гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб і цивільного населення Острожчини, яке опинилося у складних життєвих обставинах та наразі проживає в гуртожитках Острозької академії.

Міжнародний Благодійний Фонд відродження Острозької академії висловлює щиру подяку фонду «Східноєвропейська Реформація» за отримані засоби гігієни та продуктові набори.

Упевнені, ваш внесок позитивно вплине на морально-психологічний стан, що дозволить зберегти здоров’я та зробити комфортним життя внутрішньо переміщених осіб і цивільного населення Острожчини, яких спіткало горе в такий нелегкий час. Ваша підтримка є надзвичайно важливою в умовах військової агресії російської федерації проти України.

Щиро дякуємо всім, хто в такі важкі часи допомагає й наближує нашу перемогу! Слава Україні! Героям Слава!