Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Дорогі й любі наші спудеї, викладачі, співробітники!

26.02.2022

Дорогі й любі наші спудеї, викладачі, співробітники!

Гідність в цей час – це єдине мірило нашої совісті. Молимось за наші мужні Збройні Сили, територіальну оборону, за усіх захисників нашої держави.

Ваш внесок зараз у майбутнє європейської України – це єдність, якісне, сумлінне навчання та викладання. У нас є декілька варіантів організації навчання залежно від ситуації:

  • Варіант А – навчання офлайн (найоптимістичніший):)
  • Варіант В – змішане навчання
  • Варіант С – навчання онлайн
  • Варіант D – навчання шляхом виконання індивідуальних завдань з предметів відповідно до розкладу під контролем викладачів без підключення онлайн з огляду на ситуацію воєнного стану.

Зараз ми обираємо варіант D. Прошу Вас зберігати спокій, не панікувати, але й не розмагнічуватися у плані навчального процесу. Небеса ніколи не допомагають людям, які нічого не роблять. Варіант D – це не канікули, вам і викладачам будуть зараховані відпрацьовані вами в індивідуальному порядку пари.

Викладачів, хто ще не визначився з індивідуальними завданнями зі свого предмета, прошу зробити це чимшвидше і надати їх студентам обсягом на 2 тижні навчання відповідно до розкладу.

Україна була, Україна є, Україна буде!

Острозька академія була, Острозька академія є, Острозька академія буде!

Слава Україні! Героям Слава!

З вірою в перемогу

Ректорат