Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Студентка Острозької академії посіла призове місце на VI Всеукраїнському літературному фестивалі «Шодуарівська Альтанка»

24.10.2022

Колектив Національного університету «Острозька академія» щиро вітає студентку 1-го курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Українська мова та література» Анастасію Гарніцьку з отриманням третього місця в номінації «Поезія» на VI Всеукраїнському літературному фестивалі «Шодуарівська Альтанка».

Мета конкурсу – «відкриття та реалізація творчого потенціалу молоді в галузі літератури, музики, художнього та образотворчого мистецтва, фотографії, кінодокументалістики та інших напрямків культури та мистецтва».

«Мені імпонує, що в такий украй нелегкий для нашої держави час люди згуртовуються навколо мистецтва, зокрема Слова, що здатне реагувати на події дуже стрімко. Для мене участь у конкурсі Фестивалю «ША» стала ще однією можливістю проговорити те, що болить українцям сьогодні. Проте щиро сподіваюся, що зовсім скоро мені доведеться вже поетично осмислювати нашу Перемогу й радіти загальнонаціональним успіхам»,

зазначила Анастасія Гарніцька.

Також студент 2-го курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП "Українська мова і література" Вадим Фішер переміг у номінації "Індивідуальність автора".

Бажаємо Анастасії Гарніцькій і Вадиму Фішеру подальших успіхів, творчого натхнення в реалізації наукових задумів і нових досягнень!