Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії відбулася година запитань/відповідей «Вступ-2022 на магістерські програми НаУОА»

24.02.2022

24 лютого у Національному університеті Острозька академія відбулася година запитань/відповідей «Вступ-2022 на магістерські програми НаУОА». Спікерка – Юлія Харчук, помічниця ректора з освітнього менеджменту, заступниця відповідального секретаря Приймальної комісії. На захід зареєструвалося понад 35 учасників із Рівненської, Хмельницької, Житомирської, Волинської, Львівської, Тернопільської та Київської областей.

Під час зустрічі Юлія Харчук розповіла про особливості вступу на магістратуру, а саме: реєстрацію на ЄВІ та ЄФВВ; програми іспитів; важливі дати; спеціальності НаУОА, на які цьогоріч відбуватиметься набір.

«Ми постійно намагаємося бути на зв’язку, консультувати абітурієнтів і студентів 24/7, щоб допомогти їм успішно вступити. Острозька академія має унікальну здатність обирати для себе як працівників, так і студентів. Бажаю, щоб свою спеціальність і професію, ви обрали саме серцем і розумом»,

поділилася Юлія Харчук, помічниця ректора з освітнього менеджменту й заступниця відповідального секретаря Приймальної комісії.

Лілія Павленко, студентка 4 курсу зазначила:

«Ми, майбутні магістри, чекали на цю зустріч, адже хвилюємося про своє майбутнє, розуміємо, що сила в нашому інтелекті. Сьогодні дізналися про особливості вступу, нововведення, процедуру вступної кампанії. Незважаючи на обставини в країні, ми зустрілися. За нами правда й перемога! Всім майбутнім магістрам бажаю вдалого вступу!».

За детальною інформацією звертайтеся:

  • за телефонами Консультаційного центру для абітурієнтів - (096) 026-68-80, (096)899-48-87;
  • пишіть нам на електронну пошту - vstup@oa.edu.ua.

Стежте за нами:

Острозька академія – університет реалізації мрій. Чекає саме на Вас!

Читайте також: