Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Відбулася онлайн-зустріч з врученням сертифікатів слухачам підготовчих курсів до вступу до Острозької академії

23.06.2022

Національний університет «Острозька академія» знає кожного свого абітурієнта, адже консультування вступників відбувається майже цілодобово.

Визначальною рисою нашого університету є також те, що ми працюємо з потенційними студентами ще з ланки закладів загальної середньої освіти, так школярі 9-11 класів навчаються на курсах підготовки до вступу до Національного університету «Острозька академія», здобуваючи знання від викладачів з таких предметів:

  • історія України (Наталя Матвійчук);
  • математика (Ольга Артюх);
  • англійська мова (Катерина Єсіпова);
  • українська мова та література (Софія Лозюк).

Цього семестру на підготовчих курсах навчалося 16 слухачів з Рівненської, Хмельницької, Львівської та Волинської областей. Варто зазначити, що деякі слухачі продовжили навчання ще з минулого семестру, адже для них сподобалася атмосфера та рівень викладання.

Етап підготовки до студентського життя, насиченого навчання та цікавих занять для цьогорічних слухачів курсів завершився, однак їх чекає ще вступ та навчання в Острозькій академії, адже кожен старанний і відповідальний учень отримав сертифікат про успішне завершення курсів, який гарантує першочергове зарахування на контрактну форму здобуття вищої освіти в Національному університеті «Острозька академія».

Завершальна організаційна зустріч відбулася в онлайн-форматі, що є традиційно, адже кожне заняття для зручності абітурієнтів з різних областей також відбувається на платформах Meet.Google, Zoom, Olimp тощо. Кожен слухач розповів про свої плани на майбутнє в нашому університеті, поділився враженнями від курсів, подякував викладачам та керівнику Юлії Харчук. Наставники також висловили вдячність учням за плідну співпрацю, побажали успіхів на майбутнє та зазначили, що чекають зустрічі зі слухачами в стінах рідної ОА.

Керівник підготовчих курсів, помічник ректора з освітнього менеджменту Юлія Харчук під час вітальної промови зазначила:

«Любі випускники курсів, ми щиро раді бачити вас, вітаємо з завершенням навчання в закладах загальної середньої освіти та на курсах підготовки. Наші викладачі поділилися з вами неоціненним багажем знань, які ви будете застосовувати протягом усього життя. Однак це не остання наша зустріч. Попереду нас чекає успішна Вступна кампанія–2022, під час якої ми будемо вашою підтримкою 24/7, Інавгурація – 2022 та студентське життя, яке, ми впевнені, ви проведете з найкращими враженнями».

Алла Базелюк, випускниця Бродівського ОЗЗСО І-ІІІ ст. №4, зауважила:

«Підготовчі курси стали ще одним поштовхом обрати для здобуття якісної вищої освіти саме Острозьку академію».

Каріна Ятлук, випускниця Грем’яцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Рівненської області, зазначила:

«Протягом цих двох семестрів на курсах підготовки Острозької академії мені сподобалося навчання; старання викладачів було на вищому рівні. Це найкращі курси підготовки».

Ростислав Флік, випускник Зіньківського ліцею Хмельницької області, висловився:

«Курси мені надзвичайно корисні, викладачі все прекрасно пояснювали. Мені сподобалося».

Єлизавета Глибович, випускниця Острозької ЗОШ I-III ст. №3 Рівненської області, зауважила:

«Я рада що була учасником підготовчих курсів. Викладачі хороші та відповідальні. Лекції інформативні, подано багато корисної інформації. Також курси дають можливість познайомитись ближче із академією, полюбити її ще сильніше».

Катерина Опейда, випускниця комунального закладу «Луцька загальноосвітня школа I-III ступенів №12 Луцької міської ради Волинської області», зазначила: 

«Дякую викладачам підготовчих курсів за цікаві та корисні заняття, за віру в нас, наш потенціал та постійну підтримку».

Дорогі випускники підготовчих курсів! Пам’ятайте, що Острозька академія – це університет здійснення ваших найсміливіших мрій!

Бажаємо вам успішного вступу на омріяні освітні програми!

Отримати онлайн-консультування ви можете:

  • за телефонами Приймальної комісії - (097) 553-74-10 та Консультаційного центру для абітурієнтів - (096) 026-68-80
  • написавши нам на електронну пошту - vstup@oa.edu.ua.

Стежте за нами: