Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії провели вакцинування працівників бустерною дозою проти COVID-19

23.02.2022

23 лютого у Національному університеті «Острозька академія» відбулося вакцинування викладачів і працівників закладу бустерною дозою проти COVID-19. Імунізацію здійснили препаратом Comirnaty виробництва Pfizer-BioNTech для близько двадцяти осіб. 

Ректор Острозької академії, професор, доктор психологічних наук Ігор Пасічник каже:

«Як показує світовий досвід, бустерне щеплення є необхідним. Сьогодні в академії ми організовано розпочали вакцинування третьою дозою. Як ректор я повинен показувати всім приклад, тому вирішив отримати цю вакцину разом із моєю дружиною й ректоратом. Ми вдячні Богу, що маємо в університеті центр вакцинації і хорошу медичну сестру. Я закликаю всіх, хто здоровий і не хворів нещодавно, зробити третє щеплення».

Проректорка з навчально-виховної роботи, професорка, докторка психологічних наук Руслана Каламаж зазначає:

«Кожен повинен дбати про своє здоров’я й чітко розуміти, що вакцинація – це єдиний спосіб профілактики коронавірусу. Також, дякую нашій медичній сестрі пані Анні, яка майстерно робить щеплення».

Директор Навчально-наукового інституту права ім. І. Малиновського, доктор юридичних наук, доцент Сергій Іщук розповідає:

«Я отримав перше щеплення, коли розпочалася вакцинація. Ніколи не сумнівався щодо ефективності й необхідності вакцини. Бустерна доза дасть можливість припинити ситуацію з коронавірусом, якщо всі її отримають».

Директор Навчально-наукового інституту соціально-гуманітарного менеджменту, кандидат філософських наук, доцент Максим Карповець каже:

«Для мене вакцинування – насамперед можливість не захворіти у важкій формі або перенести коронавірус у легкій формі. Це піклування про своє здоров’я, а також про здоров’я навколишніх. Оскільки я працюю в колективі безпосередньо з викладачами і студентами, то вакцинування є ознакою індивідуальної й суспільної відповідальності».

Аспірантка Навчально-наукового інституту соціально-гуманітарного менеджменту НаУОА Христина Семерин наголошує:

«Я вакцинуюся вже втретє, бо хочу бути здоровою, безпечною для всіх і мати можливість подорожувати. Вакцинація – це прояв відповідальності до себе, близьких і загалом до людей. Тому заохочую всіх вакцинуватися й виконувати свій обов'язок перед суспільством у час пандемії».

Медична сестра здоровпункту НаУОА Анна Голубош підсумовує:

«Я отримала третю дозу й рекомендую всім, хто працює в колективі, вакцинуватися з повагою до інших. Ви хворітимете без ускладнень. Дуже рада, що багато наших працівників сьогодні вирішили вакцинуватися втретє. Своїм прикладом ми покажемо іншим організаціям, школам, що потрібно на чолі з керівником зробити бустерну дозу. Всіх запрошую на вакцинацію».

Адміністрація закладу закликає дотримуватись маскового режиму, соціальної дистанції і дбати про здоров’я тих, хто вас оточує! Кожен охочий може звернутися до медпункту Острозької академії й отримати вакцину.

Читайте також: