Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії відбулося навчання цивільного захисту

23.02.2022

23 лютого у Національному університеті «Острозька академія» відбулося навчання з цивільного захисту професорсько-викладацького складу й працівників закладу. Спікерка – Наталія Мельничук, помічниця ректора з адміністративно-господарської діяльності.

Зі вступним словом звернувся ректор Острозької академії, професор Ігор Пасічник:

«Ситуація, яка зараз є в Україні, досить складна й вимагає швидкої реакції на місцях. Найважливіше – ініціювати своє ставлення до цих подій. Ми повинні знати, що потрібно робити в таких умовах. Нам важливо думати про університет, свій колектив, викладачів і комунікацію».

Під час заходу обговорили готовність професорсько-викладацького складу й працівників Острозької академії до спільних дій під час виникнення надзвичайних ситуацій або війни. Наталія Мельничук наголосила, що керівники структурних підрозділів на чолі з ректором відповідають за організацію й проведення навчання за місцем роботи.

Також, спікерка зазначила, що одним із основних способів захисту населення під час загрози або виникнення надзвичайної ситуації є евакуація працівників і студентів університету. 

Під час зустрічі всі присутні побачили місця укриття в університеті, де студенти, викладачі й працівники закладу зможуть перебувати в разі погіршення ситуації в країні. Умови для цього забезпечені.

Але ми сподіваємося, що незабаром у нашій державі пануватиме мир!

Слава Україні! Героям Слава!

Читайте також: