Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії презентували стипендіальну програму британського уряду Chevening

22.09.2022

22 вересня в Національному університеті «Острозька академія» відбулася онлайн-презентація стипендіальної програми Chevening, що дозволяє отримати повне фінансування на освіту у Великій Британії. Спікери: Денис Гаврилюк, фахівець відділу міжнародних зв'язків з координування іноземних студентів, а також Юлія Кондрушенко, офіційна представниця програми Chevening в Україні.

Під час інтерактивного воркшопу спікери розповіли про прості техніки, які дозволять чітко й ефективно розповідати про себе в письмовій формі та закцентували увагу на секретах подачі й написання успішних есе, мотиваційних листів. Також слухачі мали можливість попрактикуватися у самопрезентації під час воркшопу.

«Інформація про програму Chevening в Україні буде актуальною для дуже широкої авдиторії. Адже ми хочемо працювати з людьми, які вже мають певне бачення. Коли ми говоримо, що програма фінансує людей дуже різного віку, то ми можемо це підтвердити тим, що серед наших «чівнерів» є люди віком від 22 років до 65»,

зауважила Юлія Кондрушенко.

До слова, стипендія Chevening покриває витрати на навчання, проживання, транспорт і візу, а також різноманітні можливості для випускників (в Україні випускників стипендії вже близько 450, а у всьому світі – більше 50000!).

Вік і спеціальності кандидатів не обмежуються.

Вимоги для участі прості: наявність диплому бакалавра, мінімум двох років досвіду роботи (волонтерства, стажування теж враховуються) й чіткого бачення кар’єрного розвитку після навчання.

Більш детальну інформацію про програму ви можете знайти на сайті програми.