Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії провели благодійний футбольний матч

26.10.2022

У рамках благодійного аукціону «Воїни добра» (Лот № 9) й Марафону вдячності від Братства спудеїв 21 жовтня в Національному університеті «Острозька академія» відбувся футбольний матч між командами студентів і викладачів Навчально-наукового інституту міжнародних відносин та національної безпеки.

Перемогу в благодійному матчі здобула команда студентів. 

«У цей нелегкий, буремний час академічна спільнота нашого Інституту намагається всілякими методами підтримувати ЗСУ. Саме з цієї метою був проведений благодійний аукціон, де, як виявилося, найціннішим лотом став футбольний матч між студентами й викладачами. Незважаючи на результат матчу, ми надзвичайно раді, що наші студенти плекають корпоративний дух, зокрема завдяки таким спортивним заходам. Хочу подякувати організаторам аукціону і сподіваюся на матч-реванш. За волю до перемоги!»,

зазначив викладач кафедри національної безпеки та політології Сергій Кардаш.

Усі виручені кошти передадуть для потреб військових 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького.