Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Запрошуємо вступників на годину запитань/відповідей «Вступ – 2022 на магістерські програми НаУОА»

21.02.2022

Національний університет «Острозька академія» активно продовжує марафон «Успішна Вступна кампанія-2022». Уже маємо понад 2000 проконсультованих абітурієнтів, 5 проведених індивідуальних днів відкритих дверей за цей семестр, 20 слухачів курсів підготовки до ЗНО та вступу до НаУ «Острозька академія» та близько 40 відвіданих шкіл, а також низку проведених заходів, останній з яких можна переглянути за покликанням: https://www.oa.edu.ua/ua/info/news/2022/17-02-03 

Ми якісно консультуємо щодо вступу не лише абітурієнтів на перший (бакалаврський) рівень здобуття освіти, а й на магістерські програми та підвищення кваліфікації, детальніше з якими ви зможете ознайомитися за покликанням: https://www.oa.edu.ua/ua/osvita/pidvishhennya_kvalifikacii/#collapse-2

Для абітурієнтів, які націлені вступати на другий (магістерський) рівень здобуття вищої освіти, також маємо гарну новину! Уже в четвер 24 лютого 2022 року о 16.00 відбудеться година запитань/відповідей «Вступ – 2022 на магістерські програми НаУОА». Під час зустрічі ми обговоримо всі нюанси щодо вступу в 2022 році, а саме точний алгоритм дій під час Вступної кампанії; реєстрацію на ЄВІ та ЄФВВ; освітньо-професійні програми, вступаючи на які треба складати ці іспити; програми іспитів; важливі дати; спеціальності НаУ «Острозька академія», на які відбуватиметься набір цьогоріч та ще багато чого корисного.

Спікерками стануть:

  • Юлія Харчук – помічниця ректора з освітнього менеджменту, заступник відповідального секретаря Приймальної комісії;
  • Софія Лозюк – керівниця Консультаційного центру для абітурієнтів.

Попередня реєстрація за покликанням: https://docs.google.com/forms/d/1AnY-U1IDJHi-d4G4_U72QK9fe6gnjuIviMzq1bmGYR0/edit

За детальною інформацією звертайтеся:

  • за телефонами Консультаційного центру для абітурієнтів - (096) 026-68-80, (096)899-48-87;
  • пишіть нам на електронну пошту - vstup@oa.edu.ua.

Стежте за нами:

Острозька академія – університет реалізації мрій. Чекає саме на Вас!