Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Випускниця Острозької академії перекладає відомі пісні українською мовою

20.09.2022

Випускниця Острозької академії, перекладачка, співачка, ютуберка Олена Андросова, відома за псевдонімом Eileen, робить кавери українською мовою на відомі композиції.

Зокрема нещодавно вона переспівала українською пісню «My Mother Told Me», яка є однією з найпопулярніших традиційних морських пісень.

«Я давно хотіла її перекласти, але саме зараз вона здається актуальною як ніколи. Хай вона надає наснаги тим, хто зараз б’ється за свободу України»,

зазначила про переклад пісні Олена Андросова.

Переглянути відео можна на офіційному ютуб-каналі пані Олени за покликанням: https://www.youtube.com/watch?v=peE7-cxdgc0

До слова, Олена Андросова розповідала про музичну обдарованість і шляхи її розблокування для здобувачів освітньої програми «Початкова освіта з поглибленим вивченням англійської мови» в рамках навчальної дисципліни «Психологія дитячої творчості».