Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії відбудеться «Марафон МКТ 2022» для вступу на магістратуру з права

20.06.2022

Команда викладачів Навчально-наукового інституту права ім. І. Малиновського Національного університету «Острозька академія» запрошує на «Марафон МКТ 2022» – серію безкоштовних семінарів для підготовки вступників на магістерську програму спеціальності 081 Право.

Директор Навчально-наукового інституту права ім. І. Малиновського, доктор юридичних наук, доцент Сергій Іщук зазначає:

«Участь у марафоні надасть можливість усім охочим краще підготуватися до магістерського комплексного тесту у цьому році. Такий захід задумувався насамперед як волонтерська акція для підготовки абітурієнтів для вступу на магістерську програму, адже ми зацікавлені, щоб бакалаври-правники залишались у нашій країні й надалі були основою для розвитку держави та суспільства».

Особливості марафону:

  • 7 сесійних занять тривалістю 60 хвилин кожне;
  • чітка й професійна інформація для підготовки до МКТ;
  • досвідчені викладачі-спікери, професіонали у своїх галузях;
  • масштабна Q&A Session з відповідями на всі актуальні запитання.

Юрисконсульт, викладачка кафедри цивільно-правових дисциплін, одна з ініціаторів марафону Тетяна Лотиш розповідає:

«Структура марафону сформована таким чином, що перших два сесійних заняття стосуються організаційних питань вступної кампанії загалом та МКТ (порядок і правила прийому у 2022 році, конкурсний бал; МКТ: його структура, строки проведення, реєстрація для участі, тестологія, ресурси для підготовки). Наступних чотири сесії передбачають підготовку до МКТ в розрізі конкретних галузей права, які входять до програми тестування. Фінальна сесія буде у форматі відповідей на питання учасників з усіма спікерами марафону».

Сергій Іщук додає, що Навчально-науковий інститут права ім. І. Малиновського входить у п'ятірку найкращих правничих шкіл за результатами 2021 року й пропонує насамперед якісну освітню послугу.

«Магістерська програма Інституту права орієнтована на формування сучасного правника з фаховими й м'якими компетентностями, а також дозволяє студентам якісно підготуватися до складання ЄДКІ»,

підсумував Сергій Іщук.

Щоб взяти участь у марафоні, потрібно зареєструватися за покликанням: https://forms.gle/LgCDA5AVxUXSpfRK9

Запрошуємо долучитися до марафону й відчути себе частиною Острозької академії!