Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Острозька академія зберегла високі позиції у THE Impact Rankings 2022

20.05.2022

Британське видання Times Higher Education опублікувало рейтинг, що оцінює вплив університетів на соціальний та економічний розвиток (University Impact Rankings 2022). Рейтинг впливу університету демонструє, як сектор вищої освіти у всьому світі працює на досягнення Цілей сталого розвитку (ЦСР) ООН. У цьому рейтинзі взяли участь 1406 університетів зі 106 країн світу (тоді як у 2021 – 1115 університетів з 94 країн).

«Результати цього рейтингу ще раз підтвердили, що Острозька академія забезпечує високий рівень освітніх послуг своїм студентам не лише на рівні України, але і на світовому рівні. Вони також демонструють внесок трудового й студентського колективу нашого ЗВО у сферу надання якісної освіти, забезпечення гендерної рівності, миру, справедливості та сильних інститутів, створення гідних умов праці та економічного зростання, а також досягнення інших цілей сталого розвитку у критичний час»,

стверджує помічник ректора з міжнародного співробітництва і фандрайзингу Едуард Балашов.

За результатами Impact Rankings 2022, Національний університет «Острозька академія» увійшов до групи 1001+ серед 1406 університетів зі 106 країн світу, які пройшли аудит. Із 26 українських університетів, що представлені у цьогорічному рейтингу, Острозька академія посіла восьме місце.

Детальніше ознайомитися з рейтингом можна за покликанням.