Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Відбулася година запитань/відповідей «Успішний вступ починаємо з гарно написаного ЗНО»

17.02.2022

У четвер, 17 лютого 2022 року, відбулася зустріч помічника ректора з освітнього менеджменту Юлії Харчук та керівника Консультаційного центру для абітурієнтів Софії Лозюк зі вступниками Національного університету «Острозька академія». На захід зареєструвалося понад 50 учасників із закладів загальної середньої освіти Рівненської, Волинської, Львівської, Хмельницької, Житомирської та Київської областей.

На годині запитань/відповідей «Успішний вступ починаємо з гарно написаного ЗНО» обговорили всі нюанси щодо написання іспитів, які цікавили слухачів: які предмети доцільно складати, аби вступити на омріяну спеціальність; які дати іспитів; як готуватися до них; що не можна робити під час написання; як за потреби подати апеляцію; що робити після отримання результатів ЗНО тощо.

Також у приємній атмосфері пригадали життєві випадки з минулих років, навчилися долати стреси й паніку та гарно провели час за корисними розмовами. Абітурієнти стали вмотиваними, обізнаними та спокійними після такої зустрічі.

Анастасія Дейнека, вступниця на перший (бакалаврський) рівень здобуття освіти НаУ «Острозька академія» зазначила:

«Дякую за інформаційну годину запитань/відповідей та влучні поради. На мою думку, такі зустрічі справді актуальні, адже заспокоюють і мотивують».

«Нам приємно бачити майбутніх студентів Острозької академії, а також ділитися з ними порадами та відповідати на їхні запитання. Ми розуміємо, наскільки зараз вони хвилюються, та ми переживаємо ці миті разом з ними. Острозька академія завжди тримає руку на пульсі всіх подій і радо ділиться новинами зі вступниками»,

поділилася Юлія Харчук, помічник ректора з освітнього менеджменту та заступник відповідального секретаря Приймальної комісії.

Софія Лозюк, керівник Консультаційного центру для абітурієнтів зауважила:

«Ми консультуємо вступників 24/7, а цю зустріч організували для того, аби побачити абітурієнтів, окреслити їм точну дорожню карту для вступу до НаУ «Острозька академія» та поділитися власним досвідом. Також ми надали психологічну підтримку для одинадцятикласників, що наразі дуже актуально. Особисто я щаслива, що ми можемо зустрітися в чудовій атмосфері та обговорити всі нюанси заради спокою абітурієнтів».

Профорієнтаційний корпус запускає марафон «Успішна Вступна кампанія-2022». Відтепер щотижня ми будемо організовувати цікаві зустрічі зі вступниками, щоб поділитися важливою інформацією та краще познайомитися.

Так плануємо 24 лютого 2022 року зустрітися на годині запитань/відповідей "Вступ-2022 на магістерські програми НаУОА". Радо запрошуємо всіх абітурієнтів, які планують вступати на другий (магістерський) рівень здобуття вищої освіти, аби обговорити важливі моменти щодо цьогорічного вступу. ️Реєструйтеся за покликанням: https://docs.google.com/forms/d/1AnY-U1IDJHi-d4G4_U72QK9fe6gnjuIviMzq1bmGYR0/edit

За детальною інформацією звертайтеся:

  • за телефонами Консультаційного центру для абітурієнтів - (096) 026-68-80, (096)899-48-87;
  • пишіть нам на електронну пошту - vstup@oa.edu.ua.

Стежте за нами:

Острозька академія – університет реалізації мрій. Чекає саме на Вас!