Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії відбудеться психологічний тиждень

17.02.2022

З 21 до 25 лютого психологічна служба Національного університету «Острозька академія» спільно із здобувачами спеціальності 053 Психологія організовує психологічний тиждень, під час якого будуть проведені лекції, присвячені турботі про психічне здоров’я.

Усі лекції будуть проходити в гугл-міті за кодовим словом psy о 17:00. 

Розпочнеться тиждень із семінару «Шлях до здорових стосунків». На якому учасники дізнаються про характеристики й користь здорових стосунків, а також їхню відмінність від токсичних і співзалежних. Авторки: здобувачки спеціальності 053 Психологія Олександра Микитюк і Даша Ткаченко. Захід відбудеться в понеділок 21 лютого.

Наступна лекція – «Поведінкова залежність від гаджетів: причини та наслідки». Мета: розповісти аудиторії про негативний вплив від щоденного довготривалого користування гаджетами. Під час семінару буде розглянуто такі питання: перші дзвіночки залежності; наслідки залежності та як її побороти; як не стати залежним від користування гаджетом. Спікерка: здобувачка спеціальності 053 Психологія Дар’я Ярошенко. Захід відбудеться у вівторок 22 лютого.

До семінару «Посттравматичний Стресовий Розлад» можна буде долучитися в середу 23 лютого. Під час лекції Ви дізнаєтеся про симптоми, механізми їх походження і стратегію подолання психотравми; сучасні підходи допомоги особам з ПТСР; подолання бойового стресу і його психологічних наслідків; вплив психічної травматизації на особистість тощо.

Лекція «Depression, how to recognize it and how to deal with it» відбудеться в четвер 24 лютого. Під час семінару Ви отримаєте відповіді на такі запитання: What is depression? How to identify depression? What are the main causes and symptoms of depression? How to deal and treat depression? Problematic of depression in Latin America. 

У п’ятницю 25 лютого відбудеться захід «Розвиток особистості, як інструмент досягнення цілей». Учасники семінару дізнаються про розвиток, його зв’язок із життєвими цілями, способи, як вибратися із віртуального полону й жити повноцінно.

Долучайтеся до семінарів і турбуйтеся про своє психічне здоров’я!

Читайте також: