Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Запрошуємо на навчання студентів інших ЗВО

15.03.2022

Слава Україні!

В цей нелегкий для нашої країни час Національний університет "Острозька академія" докладає чималих зусиль для того, щоб наблизити нашу перемогу.

З 21 березня у нашому університеті розпочнеться дистанційне навчання в режимі онлайн. Ректоратом було прийнято рішення долучити до освітнього процесу також студентів інших українських ЗВО, в яких немає змоги розпочати навчання; здобувачів вищої освіти, які змушені були евакуюватися зі своїх місць проживання.

Навчання таких студентів буде відбуватися шляхом долучення до занять в якості вільних слухачів на безоплатній основі. В результаті такі студенти зможуть отримати довідку із зазначеними освітніми компонентами та результатами навчання.

Якщо ви хотіли б відвідувати навчання в Національному університеті "Острозька академія" на цих умовах, звертайтеся за електронною адресою: osvita.2022@oa.edu.ua