Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Internship Offer | European Network Remembrance and Solidarity

14.02.2022

Європейська мережа пам'яті та солідарності (ЄМПС) - це міжнародна ініціатива, спрямована на дослідження, документування та поширення знань про історію Європи 20 століття та способи її увічнення. Особлива увага приділяється періодам диктатури, війни та соціальної опозиції полону. Членами мережі є Польща, Німеччина, Угорщина, Румунія та Словаччина. У консультативних асамблеях додатково беруть участь представники Албанії, Австрії, Чеської Республіки, Естонії, Латвії, Литви та Грузії. ЄМПС співпрацює з партнерами з усієї Європи, беручи участь у культурних та академічних проектах, конференціях, семінарах, практикумах та публікаціях. Дізнайтеся більше: www.enrs.eu.

Ми шукаємо мотивованих, відповідальних і цілеспрямованих людей для надання прямої підтримки координаторам проектів або менеджерам з комунікацій в нашому офісі у Варшаві, Польща. Стажування тривають 2-3 місяці і можуть початися в будь-який час протягом року. Пропозиція дійсна на 2022 і 2023 роки. Будь ласка, знайдіть більш детальну інформацію на нашому веб-сайті: https://enrs.eu/news/we-re-looking-for-interns

Інформаційний лист.pdf