Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Спортивний фронт: в Острозькій академії відбулися змагання з кіберспорту

13.06.2022

У Національному університеті «Острозька академія» щорічно відбувається спартакіада «Здоров’я» серед різних видів спорту. Підсумки спартакіади оголошують на Рекреації – святі спорту та здоров’я, яке заохочує студентів університету до фізичного розвитку й ведення здорового способу життя.

На жаль, в Україні розпочалася війна, яка внесла свої корективи й не дозволила провести всі заплановані змагання. Офлайн були проведені тільки змагання з футболу й баскетболу восени. Незважаючи на такі важкі часи в історії нашої держави, Національний університет «Острозька академія» попри війну й дистанційне навчання також організовує дозвілля студентам.

Секція фізичного виховання при кафедрі громадського здоров’я та фізичного виховання НаУОА разом із спортивним підрозділом Братства спудеїв організували й провели змагання з кіберспорту «Разом до Перемоги»: із шахів, FIFA, Dota, Counter-Strike.

Завідувач секції фізичного виховання, старший викладач кафедри громадського здоров’я та фізичного виховання Геннадій Стадніков зазначив:

«Змагання були проведені на високому рівні. Студенти виявили активність і зацікавленість. У змаганнях взяло участь більше 60 осіб. Варто відзначити кращих студентів, це – Орест Мацієвський, Владислав Василевський, Максим Карчук, Олександр Мичко, Ангеліна Переходько, Назар Кирилюк. Також була забезпечена трансляція в Google Meet. Загалом близько 200 студентів змогли в реальному часі побачити, як відбувалися змагання й підтримати свою команду».

Студенти Острозької академії, взявши участь у цих змаганнях, показали, наскільки зараз важливо бути об’єднаними й підтримувати одне одного.

Спільними зусиллями на різних фронтах ми переможемо ворога. Слава Україні! Героям Слава!