Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Всеукраїнська учнівська інтернет-олімпіада з української мови і літератури-2022

13.01.2022

Національний університет «Острозька академія» запрошує учнів 11 класів закладів загальної середньої і професійної (професійно-технічної) освіти України взяти участь у Всеукраїнській учнівській інтернет-олімпіаді з української мови і літератури-2022.

Реєстрація для участи відбуватиметься на сайті olimp.oa.edu.ua та триватиме з 25 січня до 15 лютого 2022 року.

Перший етап інтернет-олімпіади буде проведено 20 лютого – 5 березня 2022 року у форматі онлайн-тестування, завдання якого за змістом і складністю відповідають програмі зовнішнього незалежного оцінювання. Пароль до тестування буде надіслано на електронні адреси всіх зареєстрованих учасників 19 лютого 2022 року.

За підсумками першого етапу тридцять учнів з найбільшою кількістю балів отримають на свої електронні адреси запрошення для участи в другому (фінальному) етапі інтернет-олімпіади, який передбачає написання учнівського твору на запропоновану тему. Він відбудеться дистанційно й триватиме з 15 до 22 березня 2022 року.

Переможців інтернет-олімпіади буде нагороджено дипломами І, ІІ, ІІІ ступенів.

Щиро запрошуємо одинадцятикласників й одинадцятикласниць перевірити свої знання, ще на один крок наблизитися до успішного складання ЗНО з української мови та літератури, а також відчути дух найдавнішого закладу вищої освіти в Східній Європі – Національного університету «Острозька академія».

Докладніше про мету, етапи олімпіади та особливості реєстрації: https://drive.google.com/file/d/1AnLlVCB9SqCYJJS_ir5V2umeWKZjlMHL/view?usp=sharing

 

Контактні особи: