Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Про секрети вибору ЗВО для успішного Вступу-2022 говорили в Острозькій академії

12.07.2022

12 липня в рамках безкоштовного марафону «Зробимо Вступ-2022 до НаУОА успішним разом!» відбувся третій онлайн-вебінар «Секрети вибору ЗВО для успішного Вступу-2022». Серед спікерів – Ольга Кривицька, докторка економічних наук, професорка, завідувачка кафедри економіко-математичного моделювання та інформаційних технологій, відповідальна секретарка приймальної комісії; Юлія Харчук, помічниця ректора з освітнього менеджменту, заступниця відповідального секретаря Приймальної комісії; Софія Лозюк, керівниця Консультаційного центру для абітурієнтів.

Під час зустрічі спікерки розповіли про те, як правильно обирати заклади вищої освіти, спеціальності, освітні програми, на що зважати під час виставлення пріоритетів заявок, як розраховувати конкурсний бал.

«Якщо ви хочете здобути освіту, а не просто отримати диплом; мати можливість вже на 3-4 курсі бути працевлаштованими, тоді ласкаво просимо до Острозької академії. Одне з наших основних завдань – підготувати не тільки дипломованого, але й конкурентоспроможного, високооплачуваного фахівця»,

зауважила Ольга Кривицька.

Юлія Харчук закцентувала увагу на історії Острозької академії, а також особливостях і перевагах навчання в закладі. Вона наголосила, що Острозька академія має унікальну здатність обирати своїх абітурієнтів.

Софія Лозюк розповіла про 5 основних секретів вибору ЗВО для успішного вступу: приймальна комісія – ваш друг; поспішайте повільно; офіційний сайт – ваш найкращий порадник; сім разів відміряй – один раз відріж; пріоритетність заяв.

До слова, 15 липня о 16.00 відбудеться вебінар «5 хитрюків успішного складання НМТ/МКТ/МТНК від психологині Єлизавети Тимощук». Зареєструватися на захід можна за покликанням: https://forms.gle/baazTHMR1A4gAFZY6. Покликання на зустріч: https://meet.google.com/jad-gpyd-grg

Звертайтеся до нас:

  • 0960266880 – Консультаційний центр для абітурієнтів;
  • 0975537410 – Приймальна комісія НаУ «Острозька академія»;
  • 0968994887sofiia.loziuk@oa.edu.ua – Лозюк Софія Андріївна, керівник профорієнтаційного корпусу та Консультаційного центру для абітурієнтів Приймальної комісії НаУ «Острозька академія»;
  • vstup@oa.edu.ua – електронна скринька Приймальної комісії.

Корисні ресурси для абітурієнтів: