Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Конкурс від фундатора #РодовідСтипендії Ігоря Дідковського, мецената Михайла Весельського й автора книги «Мислити як громадянин» Юло Вооґлайда для усієї академічної спільноти

11.09.2022

Програма #РодовідСтипендія – це проєкт ГО РОДОВІДсвіт, що полягає в повній оплаті магістерських курсів для особливо обдарованих студентів у найкращих ЗВО України. Благодійниками в Острозькій академії є: Ігор Дідковський, Олег Латушинський, Олександр Стельмах та Михайло Весельський, який після урочистої посвяти у спудеї «Інавгурація – 2022», що відбулася 11 вересня, проявив неймовірну усвідомлену освітянську щедрість та оголосив ще про видачу ще 20 РодовідСтипендій для першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. #РодовідСтипендія також реалізується в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка (програма для аспірантів); Таврійському національному університеті імені В.І. Вернадського; Одеському національному політехнічному університеті.

Фундатор #Родовідстипендії Ігор Дідковський і меценат Михайло Весельський, а також естонський соціолог, громадський діяч, автор книги «Мислити як громадянин» Юло Вооґлайдом оголошують конкурс на отримання цієї книги. До слова, пан Михайло Весельський є меценатом перекладу цієї книги українською мовою, видавши 10.000 примірників, які безкоштовно надають університетським спільнотам найкращих університетів України, впроваджуючи в них спеціальний ,,ГЕНЕРАЛІСТкурс‘‘ про усвідомлене державотворення від пана Юло Вооґлайда.

Щоб отримати книгу в подарунок, потрібно заповнити анкету до 14 жовтня 2022 року тут. У результаті конкурсу буде 50 переможців. Особливо старанним і креативним учасникам призи теж гарантовано.

До слова, 7 жовтня 2020 року РОДОВІДсвіт і Національний університет «Острозька академія» з метою продовження співпраці й залучення якомога більше стипендіатів підписали відповідний договір «Про співпрацю та взаємодію, щодо освіти та науки креативної економіки», про створення окремого і автономного структурного підрозділу університету із комплексом сертифікатних програм з метою ідентифікації українства та його суб’єктної експансії у світову спільноту та підсилення науково-дослідної функції університету.