Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Зробимо Вступну кампанію – 2022 успішною разом!

11.02.2022

Робота Приймальної комісії та Консультаційного центру для абітурієнтів усе більше розширює кордони, адже комунікація зі вступниками, профорієнтаційні заходи, поїздки тощо Національний університет «Острозька академія» здійснює 24/7.

Наші майбутні студенти радо користуються такими привілеями Острозької академії та беруть участь в різних заходах. Сьогодні профорієнтаційний корпус регулярно консультує близько 1000 абітурієнтів та їхніх батьків з 19 областей України. Усі ці здобувачі освіти мріють вступити в наш університет, а ми своєю підтримкою сприяємо реалізації їхніх мрій.

На індивідуальні дні відкритих дверей уже завітали вступники зі своїми батьками з трьох областей: Рівненської, Черкаської, Львівської. Після виходу нашого регіону з червоної зони плануємо так зустрітися ще з низкою потенційних студентів.

Варто зазначити, що вступники та їхні батьки задоволені зустрічами з адміністрацією університету, викладачами, а також екскурсіями закладом, Музеєм історії Острозької академії, бібліотекою тощо.

Висловлюють свої емоції батьки абітурієнтки Сівачук Марії з Рівного, яка націлена вступати на спеціальність 122 «Комп’ютерні науки»:

«Щиро дякуємо організаторам за гостинність і надану можливість побувати не лише на екскурсії університетом, а й отримати вичерпну консультацію щодо вступу на омріяну нашою донькою спеціальність. Ваші поради та підтримка є справді такими потрібними у цей нелегкий час вибору шляху для абітурієнтів. Ми не пошкодували, що приїхали сюди, рекомендуємо так зробити іншим».

Викладачі та волонтери профорієнтаційного корпусу лише за місяць відвідали близько 30 шкіл. Важливим став маршрут працівників і студентів університету «Острог – Володимирець», де за один день спільно ми здійснили профорієнтаційні зустрічі у 8 школах, що знаходяться у трьох містах.

Також нашими активними абітурієнтами є слухачі курсів підготовки до ЗНО та вступу до НаУ «Острозька академія». 8 лютого 2022 року була проведена організаційна зустріч разом з новими учасниками. Нині маємо 14 здобувачів освіти з Рівненської, Волинської, Львівської та Хмельницької областей, які успішно проходять курси. 

Нова слухачка підготовчих курсів Дарія Співак, що навчається в НВК «Оженинська школа 1-3 ступенів 1» ім. Т.Г. Шевченка зазначила:

«Мені надзвичайно приємно, будучи школяркою, уже навчатися в Острозькій академії. Сама я острожанка, тому вважаю, що вступ саме до цього університету мені накреслений долею, цим і пишаюся. Приємно, що можу якісно готуватися до ЗНО в університеті мрії. Лише зараз почала навчатися на курсах, але вже вмотивована викладачами та впевнена, що буде цікаво».

Юлія Харчук, помічниця ректора з освітнього менеджменту та заступник відповідального секретаря Приймальної комісії зауважує:

«Дорогі абітурієнти! Обирайте професію розумом та серцем! Ми запрошуємо вас до якісної взаємодії, пропонуємо консультування у різних форматах щодо особливостей вступу-2022 до університету реалізації ваших мрій. Острозька академія – унікальний заклад вищої освіти, який обирає найкращих абітурієнтів з кращих. Долучайтеся до обраних, вступайте до Острозької академії – серця Молодіжної столиці 2022»

«Щодня ми отримуємо кілька десятків телефонних дзвінків та листів у месенджерах чи електронних скриньках з проханнями проконсультувати й раді відповідати на запитання, поставлені вступниками та їхніми батьками, адже лише двобічна взаємодія сприятиме успішному вступу. Щоб допомогти абітурієнтам зробити кожен крок і чітко визначити стратегію під час вступного марафону, ми активно ведемо сторінки соціальних мереж. Туди викладаємо не лише відео та дописи про Острозьку академію, а й загальні поради щодо вступу»,

зазначила керівник Консультаційного центру для абітурієнтів Софія Лозюк.

До слова, 17 лютого 2022 року о 16.00 год відбудеться година запитань/відповідей "Успішний вступ починаємо з гарно складеного ЗНО", де обговоримо найважливіші аспекти підготовки до ЗНО, вибору предметів та надамо психологічну підтримку. 

Якщо бажаєте безкоштовно зустрітися в дружньому колі, то:

Заповніть форму за покликанням: https://docs.google.com/forms/d/1DboQ-hilgDAtsXXszc2n3U82AxGC3OlqZXTaI5x271U/edit

Приєднайтеся до нас 17 лютого о 16.00 год за покликанням: https://meet.google.com/rwf-imow-bxt

За детальною інформацією звертайтеся:

  • за телефонами Консультаційного центру для абітурієнтів - (096) 026-68-80, (096)899-48-87;
  • пишіть нам на електронну пошту - vstup@oa.edu.ua.

Стежте за нами:

Острозька академія – університет реалізації мрій. Чекає саме на Вас!