Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академії відбувся семінар для викладачів щодо планування роботи в системі UMSystem

07.09.2022

7 вересня в Національному університеті «Острозька академія» відбувся семінар для викладачів щодо планування роботи в системі UMSystem. Спікери: Дмитро Шевчук, доктор філософських наук, професор, проректор із науково-педагогічної роботи НаУОА; Леся Голоюх, керівниця навчально-методичного відділу, методистка вищої категорії; Наталія Гриник, провідна фахівчиня з діловодства.

Дмитро Шевчук зазначив, що семінар для викладачів проведено в контексті організаційних заходів, що стосуються початку нового навчального року.

«В Острозькій академії уже декілька років діє електронна система планування роботи викладачів і підготовки звітів із її виконання. Наш університет демонструє високий рівень діджиталізації процесів і впроваджує інформаційні сервіси, які дозволяють ефективно організовувати освітній і науковий процес. Із кінця минулого навчального року ми впровадили систему Umsys, яка є розробкою фахівців із НаУОА. Тож, спираючись на досвід попередніх років і проаналізувавши його, в Острозькій академії продовжується впровадження інноваційних технологій, які пов'язані з академічним менеджментом»,

додав Дмитро Шевчук.

UMSystem – це сучасна система керування навчальним закладом. За словами розробників, використання цієї системи значно покращить конкурентоспроможність закладу освіти.

Під час заходу обговорили такі питання:

  • види робіт у результаті зміни Положення;
  • заповнення видів робіт у системі Umsys: розрахунок годин, описи робіт, терміни заповнення тощо;
  • нова система рейтингування науково-педагогічних працівників. 

Наприкінці зустрічі відбулася також сесія запитань-відповідей. 

Враженнями від семінару поділився Віталій Лебедюк, доцент кафедри національної безпеки та політології, кандидат наук з державного управління, керівник Школи політичної аналітики «Поліс».

«Принцип Lifelong learning стосується не тільки студентів, а й викладачів. Проведення семінарів для науково-педагогічних працівників в Острозькій академії є ознакою корпоративної культури. Метою таких заходів є підвищення стандартів у комунікації, збору даних і їх аналізі в процесі вироблення й впровадження політик в університеті. Система UMSystem дозволяє нам пришвидшити процес проходження документів, який раніше забирав значний час. Водночас система дозволяє бути мобільним у процесі внутрішнього документообігу. Тому ми намагаємось бути в тренді загальної цифровізації управлінських процесів».