Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

В Острозькій академія відбувся вебінар «Дорожня карта вступника 2022 року»

07.07.2022

7 липня в рамках безкоштовного марафону «Зробимо Вступ-2022 до НаУОА успішним разом!» відбувся другий онлайн-вебінар «Дорожня карта вступника 2022 року». Спікерки – Юлія Харчук, помічниця ректора з освітнього менеджменту, заступниця відповідального секретаря Приймальної комісії, а також Софія Лозюк, керівниця Консультаційного центру для абітурієнтів. У заході взяли участь 37 учасників з Рівненської, Хмельницької, Волинської, Тернопільської, Сумської, Вінницької, Дніпропетровської, Житомирської, Київської, Львівської та Луганської областей.

Під час зустрічі спікерки розповіли про алгоритми вступу на магістерські та бакалаврські програми Острозької академії, а також особливості розміщення необхідної для вступників інформації на сайті «Абітурієнт ОА».

«Вступна кампанія-2022 проводиться у складних умовах, однак завдання Приймальної комісії своєчасно й адекватно реагувати на всі виклики в контексті невизначеності та воєнного стану. Ми постійно консультуємо своїх вступників першого (бакалаврського), другого (магістерського) й третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти щодо вступу на омріяні спеціальності. Наше першочергове завдання – допомогти правильно обрати освітню програму й зробити вступ успішним і якісним! З кожним днем кількість дзвінків і листів, повідомлень у соціальних мережах, візитів до НаУОА, учасників онлайн-вебінарів зростає. Тому натхненно й з радістю консультуємо, допомагаємо нашим абітурієнтам стати студентами Острозької академії – першого закладу вищої освіти Східної Європи, традиції, що творить майбутнє!», зазначила Юлія Харчук, заступниця відповідального секретаря Приймальної комісії.

Софія Лозюк, керівниця Консультаційного центру для абітурієнтів зауважила:

«Цьогоріч Правила прийому значно відрізняються від попередніх років, адже зараз ми живемо в умовах воєнного стану. Тому абітурієнтам варто завжди надавати консультації щодо вступу, аби вони не пропустили жоден важливий момент. Саме таку мету мав вебінар «Дорожня карта вступника 2022 року». На зустрічі ми наочно показали, як на сайті зорієнтуватися в інформації щодо освітньо-професійних програм і пізніше прослідкувати перехід Вступної кампанії. Завжди консультуємо абітурієнтів в онлайн-форматі, а з 25 липня роботу в очному форматі розпочинає Консультаційний центр для абітурієнтів, тому радо запрошуємо вас і туди».

До слова, 12 липня о 16.00 відбудеться вебінар «Секрети вибору ЗВО для успішного вступу – 2022». Зареєструватися на захід можна за покликанням: https://forms.gle/4SafrKJQx8aaaRBk7. Покликання на зустріч: https://meet.google.com/ocd-ednq-iwi

 

Звертайтеся до нас:

  • 0960266880 – Консультаційний центр для абітурієнтів;
  • 0975537410 – Приймальна комісія НаУ «Острозька академія»;
  • 0968994887sofiia.loziuk@oa.edu.ua – Лозюк Софія Андріївна, керівник профорієнтаційного корпусу та Консультаційного центру для абітурієнтів Приймальної комісії НаУ «Острозька академія»;
  • vstup@oa.edu.ua – електронна скринька Приймальної комісії.

Корисні ресурси для абітурієнтів: