Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Про створення резюме й підготовку до співбесіди розповіла Іванна Горбач

07.06.2022

7 червня у Національному університеті «Острозька академія» відбувся воркшоп про створення першого резюме та підготовку до співбесіди. Спікерка Іванна Горбач – випускниця Острозької академії, кар’єрна консультантка. Модератором заходу була Ольга Німець, фахівчиня відділу з організації роботи зі студентами та випускниками. 

Під час зустрічі Іванна Горбач розповіла про структуру резюме, співбесіду, а також психологічний портрет кандидата.

«Студенти та випускники – це найамбітніший сегмент ринку праці. Молодь – це наше майбутнє, круті компанії хочуть мати у своєму колективі молодого фахівця із запаленими очима. Я рада, що мала можливість наблизити учасників воркшопу до реалій ринку й зробити шлях до омріяної роботи коротшим і зрозумілішим»,

зазначила Іванна Горбач.

«Дуже дякую Іванні Горбач, що відгукнулась зустрітись онлайн із нашими студентами та розповісти про написання резюме й підготовку для співбесіди. Це актуально для студентів 4 курсу – майбутніх випускників, особливо в час війни, коли ринок праці перенасичений. Також це було важливо й для інших курсів, які мають час ще ґрунтовно підготуватись до написання резюме й пройти онлайн-курси, краще вивчити іноземні мови, що допоможе отримати роботу своєї мрії!»,

підсумувала Ольга Німець, фахівчиня відділу з організації роботи зі студентами та випускниками.

Враженнями від зустрічі поділилася студентка 4 курсу спеціальності 052 Політологія, Голова Братства спудеїв Лілія Павленко:

«Приємно бачити знайомих людей, які за межами академії здобули цікавий досвід і повертаються, щоб поділитися з нами. Хочу подякувати організаторам, чарівній спікерці Іванці за змістовну й конструктивну зустріч. Приємно, якщо подібних воркшопів буде більше. Зустріч особливо актуальна й корисна для випускників, проте кожен знайшов щось цікаве для себе».

До слова, студенти можуть звертатися за консультацією до Іванни Горбач: