Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Запрошуємо на онлайн-вебінар «Вступ – 2022 до Національного університету «Острозька академія»

07.04.2022

Вступна кампанія 2022 року проводитиметься відповідно до особливого порядку, який наразі розробляється Міністерством освіти і науки України і впродовж місяця буде оприлюднений для вступників.

У зв′язку з цим Приймальна комісія Національного університету «Острозька академія» запрошує вас, шановні абітурієнти, а також ваших батьків на вебінар: «Вступ – 2022 до Національного університету «Острозька академія» 14 квітня о 18:00. Саме на цій зустрічі ми обговоримо важливі моменти вступної кампанії, окреслимо алгоритм вступу на бакалаврські та магістерські програми, наголосимо на аспектах вступу на старші курси, здобутті другої вищої освіти, пільгах та коефіцієнтах згідно з результатами онлайн-брифінгу МОН України щодо вступної кампанії-2022 в умовах війни та подолання її наслідків).

Актуальним у квітні 2022 року є питання про мотиваційні листи, Національний мультипредметний тест, Магістерський комплексний тест, Магістерський тест з навчальної компетентності, фаховий іспит на базі університету та ще багато чого іншого. Про все це ми поговоримо під час зустрічі, дамо відповіді на актуальні запитання та поділимося порадами.

Долучайтеся у Google Meet за покликанням: meet.google.com/aun-wbap-whp

Важливо попередньо зареєструватися, адже на ваші електронні скриньки після зустрічі ми надішлемо матеріали-пам′ятки для вдалого вступу.

Форма для реєстрації: https://docs.google.com/forms/d/13ADWp3K5YxDMFYbba2_ZIrupPX11XxRBcxqy1uXHmFA/edit

Пам′ятайте, Острозька академія – університет реалізації мрій, чекаємо саме на вас!

Зробимо вступ-2022 успішним разом!!!

Слава Україні! Героям Слава! Україна понад усе!