Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Професорка Острозької академії Галина Гандзілевська доєдналася до заходу на підтримку України у Словаччині

06.03.2022

Докторка психологічних наук, професорка кафедри психології та педагогіки НаУОА, гарантка освітньої програми «Початкова освіта з поглибленим вивченням англійської мови» Галина Гандзілевська взяла участь у концерті на підтримку України в місті Жиліна, Словаччині. 

Сотні небайдужих людей зібралися на ансамблі Маріїнської площі, аби підтримати українців у ці нелегкі для нашої держави часи. Серед них і Галина Гандзілевська, яка звернулася до присутніх:

«Словаччино, я викладачка Острозької Академії, приїхала до тебе з мирним наміром проводити дослідження в Жилінському університеті. Я побачила, що ти вибрала життя і любов, ти вже багато чого робиш для України. Залишайся й надалі з нами. Я прибула з миром і любов'ю у час війни, без меча, але із щитом. Мій щит – це моя Україна. Станьмо єдиним щитом, щоб захистити планету Земля. Закриймо небо, щоб зберегти землю!» 

Після концерту Галина Гандзілевська взяла участь у дискусії «Зупинимо їх браття!».

Увесь світ підтримує українців. Ми віримо, що переможемо! Слава Україні! Героям Слава!

 

Читайте також: