Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Волонтерський фронт: колишні учасники канадсько-польсько-українських волонтерських обмінних програм започаткували рух підтримки України й Острозької академії в Канаді

04.04.2022

Помічник ректора з міжнародного співробітництва і фандрайзингу Національного університету «Острозька академія», професор, доктор психологічних наук, цьогорічний фулбрайтівець Едуард Балашов спільно з колишніми учасниками міжнародних обмінних програм «Канада. Світ. Молодь» створили в Канаді волонтерський рух. Мета – фандрайзингова діяльність на підтримку України, зокрема Острога, Острозької академії та Острозької громади.

«Ми також постійно збираємо кошти, медикаменти, аптечки тощо й надсилаємо їх із Канади до Волонтерського центру НаУОА. Передусім варто подякувати колишнім канадійським, польським й українським учасникам програм за все, що вони роблять для України та Острозької академії, а ще громадській організації «Канада. Світ. Молодь» за її багаторічну співпрацю з НаУОА»,

каже Едуард Балашов.

Більше інформації читайте за покликанням: https://us10.campaign-archive.com/?u=5b09eeffc76eb58b896f9175c&id=d560e23d90&e=2edbcda7ce

 

Читайте також: