Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Марафон вдячності в Острозькій академії

03.10.2022

Із 3 до 7 жовтня в Національному університеті «Острозька академія» триватиме Марафон вдячності. Його мета – об'єднати студентів для благодійної допомоги Збройним Силам України.

Руслана Каламаж, докторка психологічних наук, професорка, проректорка з навчально-виховної роботи НаУОА зазначає, що в теперішніх умовах волонтерство є дуже потужним, дієвим копінг-ресурсом, який допомагає переживати всі труднощі війни, емоційні загрози; долати тривогу, страх, відчуття провини. 

«Волонтерство дарує відчуття причетності до кування нашої перемоги, дає надію, впевненість у майбутньому. Тому в межах Марафону вдячності насамперед ЗСУ, ми вирішили дати можливість нашим студентам першого курсу показати форми організації в колективах, як можна здійснювати волонтерську роботу»,

каже Руслана Каламаж.

Руслана Каламаж додає, що адміністрація університету прагне, аби студенти, проводячи такі заходи, могли не тільки згуртуватися у виконанні спільного завдання, відчути силу колективу, показати свої креативні ідеї, а також презентувати спеціальності й факультети одне одному.

«Сподіваємося, що всі завдання упродовж Марафону вдячності будуть успішно виконані. Результатом стане збір коштів, які передадуть на Міжнародний благодійний фонд відродження «Острозької академії» і використають на придбання необхідних речей для ЗСУ, зокрема теплих речей, які зараз потрібні для наших захисників»,

підсумовує Руслана Каламаж.

Братство спудеїв зазначає, що сьогодні в нелегкий час для нашої країни, ми вдячні нашим захисникам за можливість навчатися, бачитися з друзями, жити.

Більше інформації про заходи під час тижня Марафону вдячності можете дізнатися за покликанням: https://t.me/bs_oa

Стежте за новинами про події Марафону вдячності на сторінках Братства спудеїв у соціальних мережах: