Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Запрошуємо на навчання на оновлені магістерські програми «Політологія» і «Національна безпека»

02.09.2022

У 2019 році Національний університет «Острозька академія» став одним із переможців проєкту Еразмус+ «WARN – Академічна протидія гібридним загрозам (610133-EPP-1-2019-1-FI-EPPKA2-CBHE-JP)», у складі консорціуму університетів-переможців з України, Фінляндії, Франції, Португалії та Естонії. Реалізація проєкту розпочалася 15 листопада 2019 року і триватиме до 14 листопада 2023 року.

Основними завданнями Острозької академії в проєкті є оновлення існуючих освітніх програм з політології та національної безпеки, розробка нових курсів із тематики проєкту та впровадження їх у навчальний процес, підвищення кваліфікації викладачів, створення новітньої навчальної лабораторії та центру передового досвіду вивчення і протидії гібридним загрозам, розробка і впровадження нових методик досліджень проблемних питань, пов’язаних з тематикою проєкту.

Зокрема в рамках проєкту WARN – Академічна протидія гібридним загрозам (610133-EPP-1-2019-1-FI-EPPKA2-CBHE-JP)» в Острозькій академії оновили магістерські програми ОПП «Національна безпека» і ОПП «Політологія», а також створили Науково-дослідну лабораторію досліджень гібридних загроз національній безпеці.

Помічник ректора з міжнародного співробітництва і фандрайзингу НаУОА, професор, доктор психологічних наук, координатор проєкту Едуард Балашов зазначає:

«Дорогі наші абітурієнти! Вступивши на одну із зазначених магістерських програм, Ви отримаєте безліч можливостей для фахового зростання, як професіонал у галузі національної безпеки чи політології. Саме в рамках оновлених освітніх програм Ви матимете змогу послухати курси, що стосуються визначення гібридних загроз й успішної протидії їм у фахових сферах Вашої майбутньої професійної діяльності». 

Едуард Балашов додає, що курси були створені на основі європейського досвіду в цих сферах, отриманого викладачами Острозької академії в результаті участі НаУОА в міжнародному проєкті Еразмус+ «WARN – Академічна протидія гібридним загрозам». 

«Впродовж навчання Ви також матимете можливість скористатися послугами унікальної для регіону повністю укомплектованої необхідним обладнанням і програмним забезпеченням Науково-дослідної лабораторії досліджень гібридних загроз національній безпеці. Освітні програми оновлені на основі вдалого поєднання європейського й українського досвіду, тому запрошуємо вступати на одну з цих магістерських програм, отримати унікальні знання, навички й компетентності та стати справжнім фахівцем у сфері Вашої майбутньої професійної діяльності»,

додає Едуард Балашов.

Більше інформації про проєкт «WARN – Академічна протидія гібридним загрозам (610133-EPP-1-2019-1-FI-EPPKA2-CBHE-JP)» читайте за покликанням: https://warn-erasmus.eu/