Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Студентів та викладачів Острозької академії запрошують до участі у форумі «Людський капітал-2030»

30.11.2021

Національне агентство кваліфікацій запрошує Вас взяти участь у міжнародному форумі «Людський капітал – 2030», що відбудеться 02-03 грудня 2021 року.

Організатори переконані, що дискусійні панелі форуму та питання, які порушуватимуть спікери, зацікавлять усіх, адже в сучасних умовах глобалізації проблема ефективного формування та розвитку людського капіталу стає рушійною силою розвитку економіки. Саме людина з її здібностями, талантами та вміннями стає каталізатором інноваційних змін і справедливо вимагає належних умов працевлаштування, а роботодавці – спеціалістів високого рівня і сприятливих обставин для ведення бізнесу.

Серед спікерів:

  • Юрій Баланюк – голова Національного агентства кваліфікацій;
  • Володимир Ковтунець – заступник голови НАК; 
  • Людмила Акімова – заступниця голови НАК;
  • Інна Осадчук – членкиня НАК;
  • Юрій Рашкевич – член НАК та інші.

Організатори зазначають, що форум відбудеться в змішаному форматі: учасники панелей та спікери будуть присутні у студії та віддалено з усього світу. Глядачі зможуть переглянути пряму трансляцію і поставити свої запитання на сторінці Національного агентства кваліфікацій у Facebook та на офіційному сайті.

Більше інформації про тематику заходу, учасників на сайті НАК: nqa.gov.ua

Зареєструватися на форум можна за покликанням: humancapital2030.nqa.gov.ua

 

До слова, Національне агентство кваліфікацій прагне забезпечити сприятливі умови для розвитку людського капіталу через взаємодію освіти і ринку.