Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Студенти Острозької Академії стали переможцями бізнес-інкубатору “Social Impact Award”

30.09.2021

30 вересня у Києві відбувся масштабний захід “Social Impact Day 2021”, присвячений імпакт-підприємництву, який зібрав близько сотні гостей в UNIT.city та більше тисячі переглядів онлайн. 

Особливим цей захід був для молодих соціальних стартапів, які стали фіналістами Social Impact Award 2021. 10 команд презентували власні ідеї, над якими вони працювали упродовж 2 місяців. Серед них була “Еt Cetera” - команда студентів Острозької академії, яка презентувала проєкт “Check It” - навчальну гру для школярів. 

За підсумками та оцінками суддів цей проєкт увійшов в трійку переможців. Фактчекери отримали чек на суму 1500€ та квитки на SIA Summit 2021. Своїми враженнями від перемоги поділилась тімлід Анна Щерба:

"Social Impact Award" залишиться у наших серцях надовго. Упродовж літа ми проходили навчальні модулі, обговорювали та змінювали проєкт під час менторських сесій. Ми дуже переживали, були сильні команди-конкуренти і атмосфера здавалась дуже напруженою. Ми отримали дуже важливий досвід, поради та рекомендації які вже поступово втілюємо у нашому проєкті. Попереду ще багато роботи, але перші важливі кроки вже зроблено”. 

Наразі над проєктом працює п’ятеро осіб: Анна Щерба, Назар Душко, Василь Чухілевич, Михайло Іващук та Сергій Давидюк. 

Для довідки

“Check It” - це користувацька гра для учнів та помічник сучасного вчителя. У грі змагаються 2 команди, які шукають правильні відповіді та розвінчують фейки. У планах команди партнерський запуск гри для шкіл України.

Переглянути конференцію повністю можна за посиланням: https://youtu.be/9TouUo5FGrc 

Вітаємо команду і бажаємо подальших успіхів!