Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Про перспективи кар'єри в Україні розповів випускник Острозької академії Олександр Шелепало

30.09.2021

Онлайн-зустріч із випускником Національного університету «Острозька академія», а тепер керівником фінансової компанії ТОВ «Трейд Фактор Україна» Олександром Шелепалом відбулася 30 вересня. Темою лекції - «Планування та побудова професійної кар’єри».

«Я маю бачення розвитку кар’єри, але допускаю його коригування і не закриваюсь від нових можливостей. Надсилаю резюме на всі вакансії, які мене цікавлять. Ходжу на всі можливі співбесіди, знайомлюсь із усіма можливостями. Приймаю рішення, коли маю пропозицію. У будь-якому випадку в мене є завжди право відмовитися. Таким чином я побудував професійну кар'єру»,

розповідає Олександр Шелепало.

Також під час лекції говорили про те, яка різниця між освітою й практичною діяльністю:

«Освіта – база. Неможливо знати все. Відлік пришвидшується після випуску. Який диплом у вас не був, потрібно мати практичні навички, адже лише тоді ми можемо зрозуміти, у якому напрямку рухатися далі»,

додає гість.

Присутніми на онлайн-зустрічі були не лише студенти економічного факультету, а й представники інших спеціальностей. 

Наприкінці лекції пан Олександр додав:

«Ваш професійний шлях уже розпочався. За свою кар'єру ви відповідальні самі. Ніхто не подумає й не складе план за вас. Не шукайте відразу роботу з великою зарплатою, найкращим колективом і професійним зростанням. Ідіть від малого до великого, і за кілька років ви зможете вийти на гідну оплату й розвиватися в кар'єрному плані».