Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Розпочинає роботу Консультаційний центр для абітурієнтів приймальної комісії НаУОА

30.06.2021

Майбутні бакалаври та магістри! Із 1 липня до 6 серпня працюватиме Консультаційний центр для абітурієнтів приймальної комісії Національного університету «Острозька академія». 

Волонтери центру допоможуть вам зареєструвати електронний кабінет, подати заявку, виставити пріоритет, розрахувати конкурсний бал на омріяну спеціальність, розкажуть про особливості навчання в університеті, допоможуть обрати освітньо-професійні програми, проведуть екскурсію академією. 

«Ми організовуємо роботу консультаційного центру таким чином, щоб кожен абітурієнт відчув неповторну атмосферу нашого закладу. Ми знаємо, що кожен ваш запит особливий, тому пропонуємо індивідуальний підхід. У Центрі працюють люди, які досконало знають, як подати заявку, зареєструвати кабінет та дізнатися більше про наш університет. Можете бути впевнені, що ваш вступ у руках фахівців та любителів своєї справи»,

зауважує керівниця консультаційного центру для абітурієнтів Іванна Горбач.

Нагадаємо, що з 1 липня розпочинається реєстрація електронних кабінетів вступників, завантаження необхідних документів; з 14 липня – початок прийому заяв та документів.

Більше інформації про вступ, перелік спеціальностей у Національному університеті «Острозька академія»:

Графік роботи:

Понеділок-п’ятниця – 9:00-18:00.
Субота-неділя – 9:00-14:00.

Також ми організовуємо серію вебінарів для наших вступників на навчання для здобуття освітніх ступенів «Бакалавр» та «Магістр».

1 липня 14:00 – вебінар «Твій І пріоритет: з чого розпочинається Вступна кампанія 2021».

Спікери: керівник Консультаційного центру для абітурієнтів Іванна Горбач, яка розповість про створення електронних кабінетів, розрахунок конкурсного балу та нагадає про все, що вам стане в пригоді під час вступу; помічник ректора з освітнього менеджменту Юлія Харчук розкаже про зміни до Правил прийому, на які варто звернути увагу, та відповість на запитання, чому Острозька академія - взірець якісної освіти в Україні; юрисконсульт Тетяна Лотиш розповість про особливості вступу за спеціальними умовами для представників пільгових категорій: перелік документів, порядок подачі заяв, переведення та зарахування.
Покликання у застосунку GOOGLE MEET: https://meet.google.com/cpp-twqk-ziz.

13 липня 16:00 – вебінар «10 порад для абітурієнта Острозької академії»

Спікери: помічник ректора з освітнього менеджменту, відповідальний секретар приймальної комісії Юлія Харчук розповість у розпалі вступної кампанії про особливості вступу до нашого університету та відповість на всі основні питання; керівник консультаційного центру для абітурієнтів Іванна Горбач нагадає процедуру подачі електронних заяв та специфіку вступу для бакалаврів та магістрів.
Покликання у застосунку GOOGLE MEET: https://meet.google.com/ern-vmwq-yqe.

Свої питання для спікерів Ви можете залишати у формі за покликанням: https://forms.gle/aXXzTqjJo6SPcxNU6