Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Віват магістрам Острозької академії - 2021!

30.01.2021

У Національному університеті «Острозька академія» 30 січня відбулася урочиста церемонія вручення дипломів магістра — «Конвокація-2021». За вимогами карантинних умов, дійство провели у змішаній формі – онлайн через застосунок Google Meet та наживо з дотриманням соціальної дистанції та маскового режиму. Варто зазначити, що цьогорічний випуск магістрів став особливим, адже відзначається у ювілейний 445-тий рік з часу заснування нашої Альма-матер.

На початку заходу з вітальним словом до випускників-магістрів звернувся ректор Острозької академії, професор Ігор Пасічник:

«Упродовж років вашого навчання, ми намагалися формувати вас унікальними та неповторними особистостями наслідуючи традиції Острозької академії, християнської моралі та українського державного націоналізму. У цих стінах та аудиторіях ви отримували найкращі знання, вміння та любов від ваших викладачів, які пронесете крізь усе своє життя. Натомість, академія запам’ятає та збереже ваші найкращі роки молодості, завжди чекаючи на вас. Честь випускникам-магістрам Острозької академії!»

Слова вдячності від спільноти випускників 2021 висловила магістр факультету політико-інформаційного менеджменту, спеціальності «Політологія» Ярослава Сусла

«Острозька академія – це яскрава сторінка для кожного випускника. Об’єднавши сотні студентів з різних куточків України, вона подарувала нам незабутні враження, вірних друзів та великий багаж цінного знання. Цей час навчання став особливим, адже наш університет має свою неповторну атмосферу та унікальні традиції, які дійшли до нас крізь століття. Ми пишаємось тим, що є частиною найстарішого університету у Східній Європі, автентичного шматочку Волинських Афін – великої сім‘ї під назвою НаУОА»

На знак подяки своїй Альма-матер, асоціація випускників Острозької академії заснувала ґрант, який стане грошовою підтримкою студентам, котрі потребуватимуть матеріальної допомоги через свої фінансові труднощі чи проблеми зі здоров’ям. 

«Висловлюємо вдячність випускникам за ініціативу та сподіваємось, що наступні покоління студентів долучатимуться до цього благодійного гранту. Натомість, градуантам бажаємо не забувати той шлях, який вони пройшли в Острозькій академії та успішно підкорювати нові вершини» – зазначила Голова студентського братства Олександра Олієвська.