Національний університет «Острозька академія» — наступник першого вищого навчального закладу східнослов’янських народів — Острозької слов’яно-греко-латинської академії. Сьогодні виш визнано одним із найпрестижніших вищих навчальних закладів України.

Університет
Вступ

Усю корисну інформацію про вступ до Національного університету «Острозька академія» абітурієнти можуть знайти у цьому розділі.

Національний університет «Острозька академія» має статус самоврядного (автономного) дослідницького національного вищого навчального закладу. В університеті функціонують наукові центри, лабораторії, спеціалізовані вчені ради із захисту кандидатських дисертацій.

Наука
Освіта

Мета НаУОА – надання якісних освітніх послуг, які дозволяють студентам здобути знання та вміння, затребувані на сучасному ринку праці. Усю інформацію, яка стосується освітнього процесу в НаУОА, ви зможете знайти в цьому розділі.

Слухачі підготовчих курсів до ЗНО та вступу до НаУОА отримали сертифікати і подарунки

29.12.2021

Протягом вересня-грудня 2021 року цілеспрямовані та креативні здобувачі освіти 10 й 11 класів закладів загальної середньої освіти Рівненської, Хмельницької, Волинської, Житомирської, Львівської і Черкаської областей проходили підготовчі курси до ЗНО та вступу до Національного університету «Острозька академія». 

Слухачі успішно пройшли програми курсів у повному обсязі, за що отримали під ялинку сертифікати та сувеніри від Острозької академії.

Керівник підготовчих курсів, помічник ректора з освітнього менеджменту Юлія Харчук зазначила:

«Вітаємо слухачів із успішним завершенням підготовчих курсів. Запрошуємо до подальшої активної участі у профорієнтаційних заходах Острозької академії для абітурієнтів 2022. Щиро дякуємо колегам-викладачам підготовчих курсів: Катерині Єсіповій (англійська мова), Наталії Матвійчук (історія України), Ользі Артюх (математика), Ірині Рабчук (українська мова та література) за якісне надання освітніх послуг».

Слухач підготовчих курсів, учень 11 класу Трускавецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 Ярослав Скольський поділився враженнями:

«Я щиро радий, що в Острозькій академії є можливість якісно підготуватися до ЗНО та вступу в університет. Варто зазначити, що я готувався до ЗНО з усіх запропонованих предметів, і кожен з них мав унікальну й цікаву програму, викладачі проводили пізнавальні й вичерпні лекції, ділилися корисними матеріалами, а організатори постійно були з нами на зв’язку».

Бажаєте долучитися до слухачів підготовчих курсів до ЗНО та вступу до Національного університету «Острозька академія» впродовж січня-травня 2022 року?

Реєструйтеся за покликанням: https://docs.google.com/forms/d/10IPaPHRKwfJsKNjjv2R7a015Tm_KpPhjpovRYBd2Z5c/edit

За детальною інформацією звертайтеся:

  • за телефонами Приймальної комісії - (097) 553-74-10 та Консультаційного центру для абітурієнтів - (096) 026-68-80
  • пишіть нам на електронну пошту - vstup@oa.edu.ua.

Стежте за нами:

Зробімо Вступну кампанію – 2022 успішною разом!